Jag satt i stress inför jobbet och fixade eyeliner. Guess What. Den vart otroligt bra! Är så nöjd och stolt. Blir stolt så fort jag lyckas med något bra satt hehe ingen överraskning att jag blir stolt över detta då!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är väldigt intresserad av politik. Det är inget nytt alls. Har ju en feminism och politik kategori. Så ja ingen överraskning där. Om man kollar på min Instagram tillexempel så ser man också ett väldigt tydligt politik intresse och folk vet ju om det.

Hösten 2016 till nu så har jag blivit mer öppen mer det kan man säga. Jag uttrycker mig mer om politik. Okej kom igen det sändes på nyheterna om att jag brinner för feminism (SVT uppland om någon undrar). Jag känner att det inte är så uppskattat på min skola. Feminism då.

Jag är nervös över vad som kan hända men jag är ändå redo att möta det och argumentera. Men om det händer på en dag då jag inte har någon ork. Då blir det jobbigt...

Likes

Comments

Jag har mindre än en månad kvar av sommarlovet (say whaaat?). Hade typ tre veckor extra sommarlov så är rätt Done med att ha sommarlov nu... Men men vad ska jag hinna göra innan skolan börjar igen? Jo här kommer en lista!

Vi börjar med att jag ska till Pride paraden i Stockholm! Det är den 5 augusti för er som inte vet. är ni intresserade så finns mer info på Facebook. Men ja den ska jag på. Det är första gången för mig för att detta är förta gången jag vågar gå. Jag har nämligen skämts för att jag är bisexuell väldigt länge för att i min kommun så är det inte så accepterat.

Alla heteros i min kommun: Ööööh nej det är visst accepterat!

Ja testa att faktiskt va annat än hetero så märker du att det inte är så. Faktiskt!


Sedan 20 augusti (dagen innan skolan börjar) så är det BB-kaos marsch i Stockholm (Facebook för mer info). Jag tänker gå med där för att vem vet jag kan en dag ligga där med en stor mage och kramper. Man vet aldrig. Vill var del av detta för att det är ett kaos som måste bli fixat nu!


Mamma och jag har ju vårt parti och vissa detaljer måste bli klart. Så i alla fall mitt mål är att det ska bli klart innan skolan börjar!


Skolshopping. Favorit grejen! Gillar verkligen det. Titta på pennor och block. Sticky notes och aaaah massa sånt. ÄLSKAR DET!!!!! Kommer såklart visa er vad det blir sen.


Nämnde att jag hade ett sommarprojekt. Video sommarprojekt då. Har en hel del material och jag tror att det kommer bli bra. Har en hel del redigering att göra dock. Men det blir nice!

Likes

Comments

Jag har som ni vet varit borta ett helt år från den svenska skolan. Det är en rätt lång tid med tanke på min ålder. Nu är det en månad kvar tills skolan börjar igen och jag ska börja andra ring (sam beteende som jag gick innan). Min klass är inte så stor för att det programmet inte super populärt här.

Hur känner jag inför att börja in klassen och svenska skolan då? Jag är super nervös! För klassen är jag mer lugn tror jag. Mest för att jag var i nya klasser hela tiden i USA så har liksom vant mig vid det scenariot. Men hela skolan där det är folk som redan vet vem jag är så är jag mer nervös av någon anledning. Men är ändå glad och vill att det ska ske nu så det är gjort.

Vi har en hemsida där vi kan se schemat och det har uppdaterats så som det ser ut nu så har jag ett väldigt härligt schema! Har tid att plugga och även jobba på längre raster, vilket jag tycker är skönt. Men det kommer nog ändras endel. Min kurs jag valt är inte ens inskriven än. Hoppas att dom vet att jag kommer tillbaka!

Men hela allt detta är jag ändå redo för. Vill att det ska ske nu!

Likes

Comments

Gud vad jag behövde denna semester. Hittade mitt lugn igen och stressen försvann en aning. Mycket har hänt och Fårö var min räddning!

Jag tog flera fina foton som jag kommer visa senare! Fick även material till min sommar video!! Den kommer bli så bra.

När jag var där så bestämde jag mig att jag ska försöka få ett sommarjobb där på Fårö så jag kan bo där hela sommaren. Det skulle vara en liten dröm! Fårö är ett sånt mysigt ställe och tänk på alla som jag kan möta där om jag bor och jobbar där!!

Men nu har jag vart hemma en vecka och har bara jobbat. Mitt vanliga sommarjobb i cafét, sen partiet och sen har jag redigerat och filmat in.

Kommer göra om lite med min kanal. Det kommer bli Vlogg mest. Det är det jag tycker om mest att göra, är inte kreativ nog (än) till att göra nya ordentliga videos varje vecka. Men vill ändå göra videos och redigera. Så vloggar it is!

Likes

Comments

Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva ger dig en inblick hur det kan vara att vara psykisk sjuk. Boken handlar om just Ann Heberlein. För er som inte vet så är hon nu politiskt insatt. Men det har inget med detta att göra nu.

Det är verkligen så att det är från hennes huvud. Det är liksom hennes vardag och hennes tankar.

Jag gillar denna bok men jag känner att jag inte vill läsa den igen. Boken får 3 av 5. Inte fullt min typ av bok.

Likes

Comments

Denna bok fick jag av skolan i USA. Denna boken är bland det tråkigaste jag läst. Tanken är att den ska vara kul med sin satir, men nej den är inte kul. Den finns på svenska också men detta är den engelska och det är den engelska som är tråkig.

Boken handlar om en man från jorden (jorden är gone). Denna mannen och hans unomjords kompis var på lite äventyr. Så boken handlar om dessa äventyr och jordmannen som inte alls är van vid rymden.

Jag har inget mer att säga om boken. 2 av 5. No comment.

Likes

Comments

Claras bok handlar såklart om mens. Men också saker som feminism, sexism och behåring. Den har inslag av kroppskomplex också.

Jag gillar denna bok för att den passar oss som har mens och möter just de saker som Clara pratar om. Bästa är just att hon gör det på ett komiskt sätt, men ändå allvarligt.

Om jag hade läst denna bok när jag var mellan 12-14 år så hade jag inte känt den skam som jag kände. Jag hade nog upptäckt feminism mycket tidigare också.

Denna bok får 5 av 5 nässprayer. Måste ju dra någon reference till Clara när man ändå kan. Extra plus till ordlistorna i den!

Likes

Comments

Jag har vart hemma lite över en månad nu och jag får samma frågor hela tiden av nya människor.


°Hur känns det att vara tillbaka?

- Det ondes skumt dom första två till tre veckorna. Men nu när jag fått kontroll på grejer så känns det bra.

°Hur funkade det med jetlaggen?

-Det var svårt första två veckorna. Jag behövde ta minst en tupplur för att en orka till klocka nio.

°Vad gör du nu när du är tillbaka?

-Just nu håller jag på med partiet, jag sommar jobbar, jag vet inte chillar lite också. Fixar med bloggen och youtube ganska mycket också.

°Vill du tillbaka?

-Ärligt nej. Fort Wayne var inte min typ av stad alls. Att vara så långt bort från vatten (sjö/hav) var inte min grej.

°Vad saknar du mest?

-Människorna helt klart. Speciellt stämningen ifrån skolan. Länkar ett klipp där man kan se vad vi gjorde i en klass jag hade. Super härlig att kolla på enligt mig!

https://www.youtube.com/watch?v=QLsS7U6fuf8

Likes

Comments