I fredags vart det inget inlägg för att jag var och kollade på gymnasier hela dagen. Sen i lördags alltså igår så var jag med på ett konfirmationsläger och va ungledare där. För er som inte vet det ja jag är en ungledare. Men då var jag där från igår till idag kl 15.00. Sen har jag bara firat pappa på farsdag så ni har inte missar mycket. Det mesta är sånt som jag helst vill håla för mig skälv. Men den här veckan ska jag försöka en sak och det är att gå och lägga mig till kl.8.00 och se om det är så att jag sover förliste att det är därför jag inte orkar kliva upp på morgonen. Så nu ska jag borsta tänderna tills dom glänser och sen gå och lägga mig så vi syns troligast imorgon. Ni kommer få en bild som jag tog tidigare idag när jag åkte hem från lägret. Men godnatt då.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej nu sitter jag i bilen igen, jag har varit till stan för att vara med på en buggkurs. Och ja jag går på en buggkurs men det är så att jag vill gärna kunna dansa när det väll geller. Men tidigare idag har jag bara varit på skolan och haft min sista hemkunskaps lektionen då i grundskolan. Sen kan jag ju välja att ta hemkunskap på elevens val också men som en vanlig lektion. Sen har jag också haft utvecklingssamtal, jag trodde att jag skulle få skäl men jag fick faktiskt beröm. Ja sen var jag också kvar efter skolan och var på en sak som heter läxhjälp. Alltså min skola har börjat med läxhjälp på torsdagar efter skolan för oss som vill eller behöver. Det är emellan 14.15-15.45 som man kan komma och få hjälp. Jag skulle gärna vilja skriva mer men jag känner att jag vill prata med dom som sitter i bilen och vara social så vi hörs.

Likes

Comments

Här kommer några bra citat tycker jag iallafall ⬇️

Likes

Comments

Hej just nu är jag på skolan och har inget att göra utan jag typ bara sitter av tiden. Eller ja jag gör det på den här lektionen det är SO. Igår gick jag i skolan och sen var jag bara hemma och tog det lugnt. Jag går i 9:an för er som inte vet. Valet för USA president är avgjort och Donald Trump van. Jag fattar dock inte hur han kunde vina och att det var mer kvinnor som rustade på han än va det va män. Efter allt elakt och dumt han har sagt om kvinnor och kvinno syn. Aja jag ska inte prata och sånt nu det finns ju många människor som gillar han tydligen. Så ja det var allt och jag nu slutar vi lektionen, men vi hörs. Hej då

Likes

Comments

Hej och förlåt att det inte vart något igår med bilderna. Utan ni få dom nu istället. Sen kunde jag inte lägga ut det tidigare idag för att jag gick först på skolan och sen gick jag på ett ung-ledar mötte. För er som inte vet det så är jag en ung ledare och konfirmerade mig föra året/ nu i våras. Nu är det så att jag skrivet det här inlägget precis nu när jag ska sova och jag är ganska så tröt men ja vi syns och god natt.

Likes

Comments

Idag när jag tittar ut genom fönstret så ser jag att det är mycket snö ute och att det är fortfarande snö i luften. Så man vet aldrig det kanske kommer mer snö inom kort. Ni kommer få nån bild nu men när jag har ätit frukost och är klar att gå ut så kommer jag gå ut och ta kort så att ni får fler bilder på snön. Alltså ni kommer få fler bilder så fort jag kan gå ut.

Likes

Comments

Nu är jag hemma i Sverige igen eller ja jag har varit i Sverige nu i 5 timmar och 20 minuter nu. Men det enda jag har hunnit med är att ficka (bild finns här nere), jag har åkt tåg till Sundsvall och på tåget köpte jag bara salta chips och kollade på film. Sen kommer vi dit där jag är nu sitter och skriver i bilen med mina föräldrar och är på väg hem. Så ja det var den höra resan till London.

Likes

Comments

Hej och förlåt jag är fortfarande i London men jag är på flygplatsen och har äntligen internet. O då kanske många förstår att jag har inte kunnat lägga upp några inlägg på grund av att jag inte har haft något internet. Det jag har gjort under min London resa är att jag har sett vakt bytte, jag har åkt London eye. Sen har jag kollat på Mamma Mia musikal och helt enkelt bara njutit sen har vi gjort med saker men kommer inte på vad allting heter. Men nu ska jag äta min lunch som precis kom. Här kommer lite bilder från min resa.

Likes

Comments

Hej, det här är mitt första inlägg och jag tänkte att ni ska få följa med mig till London, så häng med🙂 Just nu så sitter jag och väntar på att få komma in på planet. Men det jag har gjort hittills är att äta lunch och fikat sen har jag handlar(ni får se sen vad jag handlade). Sen har jag löst korsord och bara väntat. Men nu ska jag nog bara sitta här tills vi får kliva på planet.

Likes

Comments