sitter inne vid datorn sen ser jag att johanna och matter kommer förbi, jag som trodde hon skulle komma hem imorgon från paris! ikväll vet jag inte vad som händer ska ialla fall träffa johanna och prata lite med hon!

Likes

Comments

Igår var jag med Amanda jag färgade hennes hår sen pluggade vi, nu ligger jag hemma i sjulnäs med feber ont i huvudet och halsen! De kunde inte bli bättre !Likes

Comments

Började tio över 2 idag så for och städade på pappas jobb innan de, då jag kom till skolan hade vi matlagning så vi gjorde buffé som var riktigt gott!
Likes

Comments

Har haft en riktig bra dag idag!
Steg upp kring 11 och så for vi och hämtade Robins skoter för att han skulle köra på vattnet, efter de for vi till farmor och käkade. Har även firat bästa mamma på hennes dag<>
Nu ligger vi i sängen och ska sova så man tar sig upp imorgon!

Likes

Comments

Fot till Robins mormor och firade hon för att hon hade fyllt år. Sen efter de ringde johanna och fråga om vi ville följa på bio så vi for och såg med hon matte Issa och sebbe, riktigt trevligt!
Nu ska jag ialla fall gå och lägga mig så man orkar upp någon gång i morgon!

Likes

Comments

Sitter ute på praktiken och solar i de fina vädret! Ikväll ska jag och Robin hem till sjulnäs och fira pappa som fyller år idag, 1000000 kramar till dig världens bästa pappa!

Likes

Comments

Kom hem från praktiken för en timma sen så har hunnit göra klart ett arbete. Just nu ligger jag ute och solar.
Vet inte riktigt vad som händer ikväll eftersom jag är själv hemma ikväll!

Likes

Comments