SÄTT FÄRG OCH PERSONLIG ETIKETT PÅ HEMMET

I samarbete med pixers.se.

Att jag ännu inte fått upp några tavlor på mina väggar här hemma är ju bara fy skäms. Efter att ha flyttat hemifrån så har ju mitt intresse för inredning blivit allt större och jag tycker det är så himla kul.
Och att något så litet kan göra sån stor och härlig skillnad, som till exempel bara ställa en tavla på sängbordet eller liknande.

Pixars.se har verkligen produkter för alla, och då menar jag verkligen alla. Dem har allt från tavlor, posters till väggdekorer och fototapeter. Här nedan ser ni mina favoriter när det kommer till att få en hel vägg till ett nytt liv och här ovan är mina favoriter på posters. Fram till imorgon 9/3 så har pixers.se 30% på allting, så passa på att shoppa ny inredning till hemmet och glöm då inte att använda rabattkoden: MUSTHAVE30.
Hos pixers.se har du ett års öppet köp, fri leverans och det bästa av allt måste ju ändå vara att dem är eko-vänliga, de använder sig bara utav miljövänliga material vilket jag tycker är hur bra som helst och de initiativet behövs hos allt fler.

Dem har personal över hela världen vilket gör det lätt för oss som kunder att kontakta dem. Vilket jag kan tycka hos andra företag som till exempel enbart använder engelska kan det ibland bli svårt att få fram det man vill. Så att pixers.se erbjuder den möjlighet att dem pratar 15 olika språk tycker jag är så bra och en bra idé för dem som företag att faktiskt kunna nå ut till fler.

Så kika in på pixer.se för att hitta dina favoriter och passa på nu när du får 30% fram till imorgon! ​​

Gillar

Kommentarer