Q/A

​Vad är din högsta dröm och vad är du mest rädd för, att bli kvar i en småstad, bli lämnad osv? ​Min högsta dröm är att lyckas med det jag vill, att ha ett framgångsrikt liv. Det jag är mest rädd för är att förlora min familj. 

Några komplex över din kropp?
 
​Man har ju alltid något man skulle vilja ändra men genom alla mina år har jag accepterat att det är såhär jag ser ut och jag är väldigt nöjd med mig själv så jag måste svara nej på den frågan. 

Vad jobbar du med? 
​Jag är medarbetare på McDonalds sedan snart tre år tillbaka. 

Vad är dina bästa tips till någon som blir utstött?
​Visa att det inte tar på dig, visa inte att du blir ledsen om du blir det utan le istället och lyssna helst inte på vad som sägs. Oftast är det bara skitsnack på grund av avundsjuka, tro mig jag vet hur det är. 

Vilka länder har du varit i?
 
​Om norden räknas så, Danmark, Åland, Polen, Turkiet och England. 

Har du någon förebild, isåfall vem?
​Jag har nog inte någon som jag verkligen ser upp till och lever för, men är det någon jag tycker är grym så är det Alexandra Bring.

Favoritämne i skolan?
​Oj..! Ingen aning, engelska kanske..

Hur skulle du beskriva dig med tre ord? 
​Jävligt skön, övermogen jävel och smart. Ja, detta är faktiskt de jag skulle beskriva mig själv som. Känner du mig helt så kommer du hålla med.

Varför bloggar du? 
​Jag bloggar för att jag ser det som ett sätt att skriva av mig även om det jag skriver inte handlar om "personliga händelser i mitt liv" men att dela med mig av min vardag till er som består av träning och annat. 

Bästa serie?
 
​Jag är inte en sån som kollar på serier, tröttnar typ.. Men gossip girl, helt klart eller one tree hill!

Tips på vad man kan äta istället för godis/chips vid sötsug?
 
​Jag är den som oftast blir godissugen eller chipssugen, och oftast är det salt jag vill ha. Så antingen tar jag någon riskaka lättsaltade, eller så poppar jag popcorn. Det gäller egentligen och bara försöka hålla sig ifrån. 

Skulle du kunna ta ett ''skitjobb'' så som undersköterska?
 
​Oj, hah. Jag anser inte undersköterska som ett skitjobb! Men det är inget jag drömmer om och bli, men skulle det vara enda jobbet som erbjöd mig jobb så absolut.

London eller Paris? 
​Har inte varit i Paris så får ju hittills säga London.

Saknar du inte singellivet på något sätt? 
​Nej, ser ingen mening med och göra det. Trivs jävligt bra i Felix's sällskap. 

Hur trivs du i skolan? 
​Har ju trivts bättre än nu om jag säger så.

Hur lång är du? 
​Jag är 1,78 cm lång men önskar jag vore längre.

Vad vill du jobba med senare i livet? 
​Jag vill verkligen mycket med mitt liv, men antingen jobba på någon stor tidning, helst i New York. Eller så skulle jag kunna tänka mig stå i butik i London. 

Vad är dina bästa träningstips?
​Det är att sätta upp mål för träningen, ha något att sträva efter. Och börja lätt för att få in både rutin och teknik, och va fullkomligt medveten om att det tar tid att få resultat, så man får jobba lite!

Gillar

Kommentarer