NÅGOT JAG ALDRIG TRODDE SKULLE SKE

Okej hörni, hej på er hoppas allt är jättebra med er! Det har hänt så mycket på sistone i mitt liv. Jag har precis upptäckt en ny sida av mig och det är att jag är väldigt, väldigt spontan. Jag satt hemma en dag och funderade över livet och kände att, nej nu är det dags att göra något nytt! Jag sökte till universitetet men blev enbart en reservplats, vilket var rätt skönt för jag är nog egentligen inte redo för att plugga igen. Men jag nöjde mig inte, något måste hända, något mer spännande. Jag sökte på en massa utbildningar och hittade en på distans, Marketing automation specialist. Perfekt tänkte jag, men hade egentligen inga större kunskaper om vad det egentligen innebar. Jag sökte, och jag kom in. Med start redan nu! Men jag känner att detta är en utbildning som passar mig. En riktig utmaning då halva utbildningen kommer vara på engelska, och jag är verkligen så obekväm med det men ingen minns en fegis eller hur?

Vill så tillbaka till London..

​Utbildningen har alltså redan börjat och jag ska allt erkänna att jag är skraj för att klara av detta, men man behöver gå utanför sin comfort zone för att utvecklas och stärkas och det är ju klart att jag kommer klara detta! 
Bara för några månader var pluggandet för mig så långt bort, men nu sitter jag här och är numer studerande. Ni får gärna säga till om ni skulle vilja ha en liten "Häng med på denna resa" här så ska jag uppdatera er om hur det går. 

Gillar

Kommentarer

ebbanordqvist
ebbanordqvist,
Men wow vad kul! Stolt ska du vara, ibland behöver man en liten push framåt 😊 kram
nouw.com/ebbanordqvist
emmalindell
emmalindell,
Åh, men tusen tack snälla! Kram på dig :*
nouw.com/emmalindell
sara ekholm,
Wow hoppas det blir bra 😃 <3
nouw.com/ekho
emmalindell
emmalindell,
Ja, tusen tack 😘
nouw.com/emmalindell