MINA KAMEROR

Eftersom detta är något som växt väldigt mycket för mig och är numer ett av mina största intressen, nämligen fotografi, tänkte jag nu visa er vad jag använder mig av för kameror när jag inte fotar med min mobiltelefon. Detta är ju inga avancerade kameror utan väldigt bra till nybörjare, vilket jag fortfarande kallar mig då det finns otroligt mycket att lära sig. Kan väl avslöja en liten sak om mig nu på en gång, och det är att jag älskar att läsa sådana inlägg där jag får läsa om vilka kameror och objektiv som andra använder.

Sony A3000 - Detta är min första och enda systemkamera jag ägt. Önskade mig denna i julklapp för några år sedan och blev så glad när jag fick den. Absolut en bra kamera för nybörjare då den är väldigt enkel av sig, men jag skulle väldigt gärna vilja ha lite mer utmaning nu så målet är att uppgradera sig snart. Jag använder den här kameran främst till outfitbilder, och på semester. Nackdelen med denna är att den inte har wifi i sig.

Sony A5000 - Den här älskar jag! Den är också väldigt enkel och lätt att förstå sig på. Den har också en vinklingsbar display och wifi, så du lätt kan få bilderna till mobilen på en gång. Eftersom den här är väldigt liten av sig är det oftast den jag har med mig när jag är iväg nånstans och är också den jag använder mest av dessa två. Den har en bra prisklass tycker jag med tanke på vad mycket kameror och tillbehör kostar, men det är ju lite så att man får det man betalar för. Och denna kameran tycker jag man får väldigt mycket för en bra peng. Ni ser ju även skillnaden mellan bilderna. *blink* Båda kamerorna har deras standardobjektiv, alltså de som följer med vid köp av kameran.

Gillar

Kommentarer