DET MAN LÄNGE VÄNTAT PÅ

Hur härligt är det inte att solen tittat fram och faktiskt ger oss värme? Man blir både gladare och piggare när det är ljust ute när man vaknar på morgonen. Tyvärr har jag blivit sjuk så har inte fått njutit så mycket av solen ännu, men tack och lov så är jag på bättringsvägen! Jag blir så inspirerad nu när det är varmare ute och det enda jag vill göra är att shoppa, shoppa och shoppa! Satte ihop tre outfits som är något jag definitivt skulle gå klädd i, i detta väder.

#1 - Älskar tajta jeans med slitningar och enkla klackar till det, tillsammans med en liten oversize blus. Tyckte denna blus var perfekt! Tillsammans med fuskpälsjacka och solglasögon, såklart! Som ni kanske märkt har jag verkligen förälskat mig i fuskpälsjackor och vill gärna ha i alla möjliga färger.

#2 - Älskar också denna trend med slitningar nertill på jeansen, och skulle klä mig något sådant för en shoppingtur och lunch på stan. (Fortfarande i jakt på en fuskpälsjacka i grön!!!)

Kommer från min polyvore, ni kan hitta här!

#3 -Såhär skulle ni se mig klädd på uteserveringarna framöver. Älskar skorna tillsammans med färgen på jackan, och så passar ju svart till allt. Skulle självklart ha en liten väska till detta, gärna en gucci som jag på sista tiden också förälskat mig i. Men den är nog väldigt långt borta med tanke på att den är över min budget. Fast sen så är ju pengar till för att spenderas inte sant? *Blink blink*

Gillar

Kommentarer