I somras åkte jag och min familj till semesterparadiset Kroatsien. Vi befann oss på tre olika platser Split, Hvar och Dubrovnik. Mitt favorit ställe var helt klart ön Hvar. Där hyrde vi ett hus och bodde högt med synen ner mot havet, den vackraste utsikten jag sett. Det bästa var när jag själv satt där på balkongen och hade Håkan på högtalaren, samtidigt som man såg ut mot solen som gick längre och längre ner mot marken. Tillslut var det helt mörkt men fortfarande så varmt och lugnt.

Utöver den fina utsikten fick jag se många fina platser, ätit mycket god mat och badat i kristallklart vatten.

Må säga att vi hade en väldigt fin utsikt från vårt toa fönster.

När vi bodde på Hvar åkte vi båt till olika grottor där vi fick hoppa i och simma. Denna grottan heter Green Cave & var speciell på så sätt att det fanns ett hål i taket som gjorde att ljuset träffade havsbotten mitt i allt mörkt vatten.

Här är lite bilder jag tog under semestern.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En stor del utav mitt liv går åt till just musiken. Så länge jag kan minnas har musiken alltid varit ett stort intresse hos mig. Nu när jag börjat gymnasiet har äntligen möjligheten kommit till mig. Börjat på en skola i Lund och studerar musikprogrammet. Min inriktning är just sång men har olika instrument sidan om.

När jag var runt åtta år visade min syster mig en låt som jag tyckte lät förfärlig. Låten heter Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din, av Håkan Hellström. Förstod inte hur hon kunde ha den på sin spellista. Nu när jag blivit äldre kan jag tänka tillbaka och skratta. Eftersom genom min uppväxt har alltid Håkan varit i mina hörlurar vart jag än gått. Med åren har förståndet blivit mer och mer tydligt om vad Håkans låtar handlar om, och det finns alltid något man kan relatera till. När jag kollar tillbaka på mitt liv förstår jag att det är just Håkan som fått mig så intresserad av låtskrivning till att själv sjunga.

För mig är inte Håkan bara en bra sångskrivare utan även en extremt scenvan person som sprider alla sorters känslor. Dessa känslor blir starkare just för att han förmedlar det så bra med både hans kroppsspråk och ton i rösten. Den 22 Juli 2017 fick jag chansen att se honom live i Malmö med min fina vän Agnes. Den kvällen var en sån kväll man bara kan drömma om, ingenting var fel & det var som en sommarkväll själv med Agnes och bara Håkan.

Det behövs inte alltid världens finaste sångröst för att kunna skapa sagolika verk som Håkan.


(Bilderna är tagna av mig från konserten i somras)Likes

Comments