följ mig gärna på inatagram . Emmalindahlye

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

sitter hemma hos Dogge och tittar på skejtare just nu :) super duktiga och super söta haha (hemlis) vi ska nog snart hem. ska upp tidigt för att gå på kalas i morgon :)

Likes

Comments

Sitter och kollar på den nya serie på MTV typ Hollywood heights. Faktiskt ganska bra. Synd bara att dem visar samma avsnitt för hundrade gången. HAHHA typiskt MTV ! Blev ingen skola idag som att ja inte riktigt mår super ...

Ikväll är det ballottning på sliver i karlshamnn så tänkte dra mig ditt för att kolla vem den lycklige är. (även om jag inte mår super ).Jag hoppas på någon som inte är sådan typiskt '' se på mig kille'' . Orkar inte med sådana typer. Men det kommer nog gå bra. Nervös som f*n kan jag ju säga. får dricka någon shot innan så man inte står där som ett fån. Ska möta upp Sammy och Oliva med vänner på tåget vid sju typ sedan får ödet bestämma hur denna kvällen ska sluta. Hoppas lite på att min syster vill följa med ( även om hon redan sagt nej i smyg typ ) hahah !

Har ni nära kontakt med era syskon ? min syster är typ min bästavän. Hon är två år äldre en mig och mycket seriösare och vuxnare en vad jag är. Lite typical storasyster kanske... Men vi ställer upp för varandra och har super kul.

Kände att jag bytte samtals ämne tre gånger där, men det är så den mänskliga hjärnan funkar. Rödtråd är för mesar.

 

Likes

Comments

sitter på tåget och halv sover. har åkt detta tåget i tre års tid och det är fortfarande för jävigt. blää... svenska, religion och dietmatlagning står på schemat idag. kul :/ ...

Likes

Comments

har ätit lite middag med min pojkväns mormor,morfar,bröder kusin med föräldrar. mycket trevligt. nu spelar vi kort och fikar ! super söndag :)!

Likes

Comments

lagar spagetti och köttfärssås står på menyn med timmie och dogg som kokar . Jag har duckat så känner att jag gjort min Dell haha :p

Likes

Comments

tv-spels häng med Dogge denna underbara fredags kväll :) Rasmus kom nu med och snart kommer nog timmie med. asså jag har helt slut på ork för att skriva men känner ändå att jag måste göra det lite , hmm tvångstankar typ haha ! ne kör två bilder istället :)


Likes

Comments

sitter och tittar på beck filmen polis mördaren på svenskan. Ganska rolig faktiskt !


Likes

Comments

ligger i soffan och är helt slut ! huvudet känns som en stor deg klump :0 väntar på att min lilla pojkvän ska komma hem. när det gäller det så kan jag erkänna att fem timmar känns som en evighet ! ( det har det gått sedan han gick ) ...:(
kollar på familjenannorlunda på fyran också ! blir typ glad av att titta på det :) hihi

Likes

Comments

slutade vid tio idag egentligen men stannade till tre för att hålla på med vårat projekt arbete. vi ska skriva en konditoribok med massa kakor och sådant smaskigt ! idag gjorde vi dannakaka,cupcake (stavas det så? ) neggerbollar och kladdkaka. vi hade iallafall super roligt när vi bakade som äkta bakare ! lite förhands titt:)


Likes

Comments