Mest lästa

Mellanmål

" Vill ni ha en What I eat in a day? "

Veckans citat

Allt annat!

" Life is a gift, wake up every day and realize that. "

Tror ni inte det skulle stämma. Jag tror att om vi sprider mer kärlek istället för hat så kommer jorden bli en så mycket bättre plats.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blus: Vero Moda

Jeans: Levis

Skor: Dinsko

Klocka: Daniel Wellington

Armband; Edblads

Halsband: Edblads

Hår: Plattat

Smink: Mascara, ögonbryn, concealer & solpuder

Likes

Comments

Studiebesök, stan & operan

En dag skulle vi i klassen åka till Göteborg. Vi började med studirbesök på RENOVA. RENOVA är en återvinningscentral för stora delar av Göteborg. Det var spännande och man lärde sig många saker. Där fick vi även lunch och fika. Efter RENOVA åkte vi bussen till stan där vi fick gå runt och shoppa. Jag köpte (äntligen) ett par levis. Efter shoppingen gick vi till operan och där fick vi en rundvisning av en guide. Det var väldigt intressant och guiden var väldigt rolig. Rundturen varade i en timma och då fick vi stå på scenen, kolla i logerna och även se vissa av skådespelarna. Efter rundturen gick vi och käkade. Det blev donken. Donken kan ju göra fler vegetariska alternativ kan jag ju säga. Men efter donken gick vi tillbaka till operan och då började föreställningen. Operan var faktiskt bra. Tiden gick fort och det är ju positivt. Efter operan åkte vi med bussen hem och då var klockan typ 00:30 och då fick vi ledigt halva onsdagen. Kan ju säga att jag inte tyckte detta var jättekul utan hade hellre varit hemma och bara tagit det lugnt. Men, men aktiviteterna var roliga i alla fall.

Likes

Comments

bio med girlsen

​När vi tjejer såg att tredje filmen av pitch perfect skulle komma så kände vi att vi var tvungna att gå. Så en kväll åkte vi tåg, köpte snacks och gick till bion. Där såg vi filmen och den var så bra. Rekommenderar alla att se den!

Likes

Comments

Uppvärmning: Fem minuters gång

Löpning: Joggning i 3 km

Styrka: Magstyrka på appen "träningspass"

Nedvarvning: Stretchning för hela kroppen

Likes

Comments

Igår var jag, Maria och mamma i Jönköping. Först ut var tandläkaren men innan det så åkte vi till affären och köpte salladsbaren. Hela den affären var så fin och fräsch. Ni skulle bara sett frukt och grönsaksavdelningen. Samma sak var det med salladsbaren. Till exempel så tog man handsprit innan man började plocka, sådant gillar jag. Efter affären åkte vi till tandläkaren och Maria hade sin tid. Jag satt ute i väntrummet och kollade mobilen. När de sedan kom tillbaka gick vi ut till bilen och lyssnade på OS samtidigt som vi åt. Efter en timma var det min tur så vi gick in till tandläkaren. Jag hade fattat det som att jag kanske skulle bli av med tandställningen idag. Men det blev tvärtom istället. Jag fick in fyra nya gummiband i munnen då hela munnen hade flyttat tillbaka igen. Egentligen gör det mig ingenting för att heller att det blir 200% bra än 75%. Kan säga att jag nu har så ont att jag vill slita bort hela tandställningen. Tur att ipren finns i alla fall!

Efter tandläkaren åkte vi till a6 och där shoppade vi. Jag var på jakt efter en offshoulder top och skor men jag hittade ingenting av det. Men vi gick runt där i några timmar innan vi avslutade med en smoothie i bilen tillbaka. Väl hemma igen slängde jag på mig träningskläder och gick en runda, körde lite magstyrka innan jag duschade. Sedan var maten färdig. Det blev fetaostlax med potatis och det var så gott, typ en av de godaste fiskrätterna jag ätit. Resten av kvällen tog jag det bara lugnt, kollade youtube, letade resor och avslutade med Wahlgrens värld innan jag kollade OS.

Det var en mysig dag igår men som avslutades med en otrolig tandvärk, hoppas ni hade en bra dag!

Likes

Comments

Blus: Vero Moda

Linne: Kappahl

Byxor: Trend House

Skor; Dinsko

Halsband: Edblads

Armband; Edblads

Klocka: Daniel Wellington

Smink: Mascara, concealer, ögonbryn och solpuder

Hår: Plattat

Likes

Comments