Träning I LA med Bella I Tävlingar

Idag så ska jag markarbets/dressyr träna i ridhuset 18, jag ska ha Häxan på den träningen. Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska ha för outfit ikväll, jag får se sen. Men när jag kommer hem så ska jag rida Bella, lite bommar tänkte jag, sen ska jag packa transporten äta och sen åker vi 17.30 tror jag. Lily får vila för hon har tappat en sko där framme och hon är så öm i hennes fötter så jag kan inte rida utan 1 sko, men hovslagaren kommer imorgon så då kan jag rida henne.

På lördag och söndag så ska jag tävla med både Bella och Häxan på Laxacupen i Mörrum, jag hoppar LD och LC med Häxan första dagen, LC och lC+ andra dagen, och med Bella så hoppar jag LC+ och LB båda dagarna. Första dagen så tänkte jag ha brun outfit på båda och marinblå andra dagen.

Nu har jag även anmält mig till LA debut med Bella i oktober på Carlqvist cup. Ska bli så kul att få göra det med henne och på just de tävlingen så debuterad jag LA med Savanna. Både jag och min tränare tycker att vi är redo för att starta LA nu, Bella hoppar ju allra bäst när det blir högre så jag tror inte att det kommer vara några problem alls. Så till det ska vi bara träna, träna, träna och tävla LB och LB+ så att vi är redo för det. Det är faktiskt ett mål som jag har med henne att starta LA, tanken var att göra det till våren egentligen, men efter som att hon är så fin och det går så bra nu så känns det rätt att göra det.

Jag tänkte skriva lite om mina mål som jag har med mina hästar och om jag har upp nåt något mål eller om det inte går att göra det i ett annat inlägg. Men jag hoppas att ni blev nöjda så hörs vi! Hejdå<3

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:2e6c::2