Råby Yxnarum Dagen

Jag hoppas att ni mår super bra, jag har inte bloggat på ett tag nu men jag tänkte börja göra det lite oftare nu.

Råby tävlingen gick helt över förväntan. I LD så rev hon ett hinder i omhoppningen men vi blev ändå 3:dje placerade, och i LC så vann vi!! Hon tvekade inte på ett ända hinder alltså!! Så sjukt fin var hon, och att vi vann också. Jag är så nöjd med henne. Pommes gick också sjukt bra, vi hoppade LC och LC+ och var nolla i båda!! Alltså hur bra är inte det för en 6 åring som bara har tävlat en gång detta året. Så fin var han och han kollade inte på något överhuvudtaget.

På lördag den 12/8 så ska jag och Häxan till Yxnarum och hoppa en LD+ och en LC, det är på gräs och hon har aldrig varit där innan så vi tar det lite lågt nu dem första gångerna innan vi hoppar LC+/LB. Jag är jätte taggad på att tävla henne nu när det går så bra. Det fanns inga klasser för Bella där så vi får vänta med att tävla henne lite, men vi kör på med träning bara så att vi blir ännu bättre tills vi ska tävla igen!!

Idag så fick alla hästarna vila för det blev så sent och Bella har tappat en sko så henne kan jag inte rida för ens imorgon när hovslagaren kommer och Häxans ena framben har varit lite svullet men de var knappt det idag så hon har fått vila sen onsdags och Lily får jag bara skritta.

Jag hoppas att ni har haft en jätte bra vecka så syns vi sen! Hejdå <3

Gillar

Kommentarer

IP: 208.110.66.242