Laxacupen | Debut | Hoppträning | Så lätt med rätt...

I lördags och söndags så tävlade jag med både Häxan och Bella på Laxacupen i Mörrum. På lördagen så blev jag 2 med Häxan i LD och ett stopp i LC. Bella var trött på lördag så helt okej resultat. På söndagen så fick jag och Häxan ett stopp i LC och gjorde även debut i LC+, vi blev ute i omhoppningen,  men jag hade glömt att visa henne det hindret, det var en högtalare precis bakom hindret och det stod i nerförsbacke och många hade problem med det. Men Bella då, jag vad ska man säga... Hon vann LC+ och LB och blev Laxacups mästare i kat.D, jag är så otroligt stolt över hennes prestation och det kunde inte gått bättre! Vi fick vår första vinst och vårt första vinsttäcke!

Imorgon så är det hoppträning med Bella för Lisa, så direkt när jag kommer hem från skolan så ska jag fixa både Lily och Häxan tänkte jag och packa transporten.

På lördag så ska jag tävla i Fjälkestad med Bella, vi ska hoppa LB och även debutera LB+, det blir första inomhus tävlingen för säsongen. Tänkte ha en blå outfit då!

Dagens ridpass med Bella var såå bra! Hon var verkligen jätte fin, jag provade ett äppelbett på henne och hon hängde inte alls i det och jag fick stopp på henne hur lätt som helst! Jag hoppas verkligen att det bettet fungerar så det inte bara var "tur". Så det ska jag prova hoppa på imorgon. Det kändes verkligen som att det var rätt bett för henne.

Men jag hoppas att ni blev nöjda, här kommer massa bilder från laxacupen. Hejdå <3

Gillar

Kommentarer