Dagens planer P&J Tävling

Idag så ska jag rida både Bella och Häxan, jag ska rida hem till paddocken och båda ska få ett markarbetes pass och hoppa lite studs bara. Jag tänkte prova den sadeln som vi hade på Savanna till Häxan idag och se hur den ligger, och då ska jag även prova ett annat träns och ett annat bett på henne och se hur det går. På Bella ska jag bara ha det vanliga tror jag, kanske tar ett annat bett på henne bara för att variera annars så ska hon ha sin vanliga sadel.

Savanna ät inte hemma hos oss nu utan hon är till salu och står i ett försäljningstall i Skåne, så om någon är intresserad av världens snällaste c-ponny så kan ni skicka på min mail ([email protected]).

Vi i Mörrums ungdomssektion ska ha en Pay and Jump den 15 augusti, som börjar 17.30 och vi kommer även ha öppenbana från 10-16. Anmälan kommer snart ut.

På lördag så ska jag ju tävla och då tänkte jag ha min bruna animo kavaj och mitt gulaktiga schabrak med brun kant och om jag hinner så ska jag köpa en lång brun huva som jag kan ha till det.

Men hoppas att ni har det bra tills nästa gång vi ses!! Hejdå<3

Gillar

Kommentarer