Instagram@emmaleinvall

Postad i: Hästar, Ridsport

Jag tänkte dela med mig av min packningslista till meetings. Jag ska snart på meeting och det kan vara svårt att veta vad man ska ta med sig. Det var jätte svårt första gången jag skulle på meeting, jag hade ingen aning om vad jag skulle ta med mig.

I sadelskåpet:

Sadel, sadelgjord, träns, ledträns, stigbyglar, benskydd, schabrak, luva, benlindor, paddar, fleectäcke, stalltäcke, schampoo, pälsglans, rycktborstar, svamp, handdukar, hovolja, nummerlappar, spö, extra grimma och grimskaft


Utanför boxen:

Boxgardin, schabrakshängare krokar, sadelbock, kraftfoder, vattenkana, hinkar, lås till sadelskåpet, hö, hönät, kasse att ha täcken i


Mina saker:

Hjälm, säkerhetsväst, stövlar, sporrar, handskar, kavajer, x antal vita byxor, tävlings tröjor, varma jackor, regnkläder, vanliga ridkläder, byxor att ha över dem vita byxorna, varma skor, massa strumpor.

Detta brukar jag ha med mig när jag åker på meetings, jag tror jag fick med allt och att. Hoppas att ni fick lite tips. Så syns vi sen! Hejdå<3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Bella, Hästar, Häxan, Lily, Ridsport, Tävling

I lördags och söndags så tävlade jag med både Häxan och Bella på Laxacupen i Mörrum. På lördagen så blev jag 2 med Häxan i LD och ett stopp i LC. Bella var trött på lördag så helt okej resultat. På söndagen så fick jag och Häxan ett stopp i LC och gjorde även debut i LC+, vi blev ute i omhoppningen,  men jag hade glömt att visa henne det hindret, det var en högtalare precis bakom hindret och det stod i nerförsbacke och många hade problem med det. Men Bella då, jag vad ska man säga... Hon vann LC+ och LB och blev Laxacups mästare i kat.D, jag är så otroligt stolt över hennes prestation och det kunde inte gått bättre! Vi fick vår första vinst och vårt första vinsttäcke!

Imorgon så är det hoppträning med Bella för Lisa, så direkt när jag kommer hem från skolan så ska jag fixa både Lily och Häxan tänkte jag och packa transporten.

På lördag så ska jag tävla i Fjälkestad med Bella, vi ska hoppa LB och även debutera LB+, det blir första inomhus tävlingen för säsongen. Tänkte ha en blå outfit då!

Dagens ridpass med Bella var såå bra! Hon var verkligen jätte fin, jag provade ett äppelbett på henne och hon hängde inte alls i det och jag fick stopp på henne hur lätt som helst! Jag hoppas verkligen att det bettet fungerar så det inte bara var "tur". Så det ska jag prova hoppa på imorgon. Det kändes verkligen som att det var rätt bett för henne.

Men jag hoppas att ni blev nöjda, här kommer massa bilder från laxacupen. Hejdå <3

Likes

Comments