Visst är de fint med vinter, men är den inte färdig snart? Vill ha lite mera vår och behaglig värme.
Det hade varit så skönt att kunna gå ut med soporna utan att frysa sönder eller behöva ta på sig allt man har, för att hålla sig varm. Jag gillar egentligen vintern. Men den har ju hållit på så länge nu så det krävs att vi byter ut den mot vår. Men bara för att jag tycker att vintern är lång, så lär sommaren bli allt för varm och jag kommer att gnälla för det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det där med byggnader är något jag gillar. Desto mer udda dom är, desto bättre är det. Är jag i Norrköping försöker jag alltid beundra deras stadsbibliotek. Som är i denna udda byggnad. Har sett den med jämna mellanrum sedan 1996 och vet fortfarande vad jag tycker om den. Men jag tror att jag gillar den just för att den är något ovanlig. Hade dock önskat lite mer färg på den.

Likes

Comments

Är det en ovanligt lång vinter, eller är det jag som upplever att det är långt kvar till en behagligare värme? Jag tycker inte att jag gör något annat än att klär på mig mycket kläder men ändå fryser. Jag brukar inte frysa men nu gör jag det. Jag upplever också att tiden går så otroligt långsamt. Det är ingen bra kombo, inte alls! Det känns som om det var evigheter sedan det var nyårsafton, men det är 20 dagar sedan och det är inte så fasligt långt.

Likes

Comments

Äntligen är omtentaveckan över och vårterminen kan börja. Nu är det några veckors väntan på att få svar på de omtentor jag har haft Det blir en lång väntan. Jag har pluggat som en galning till dom. Så jag hoppas på det bästa. Jag är glad att omtentaveckan är över!

Likes

Comments

Träningsvärken har satt sina klor i min kropp, precis som jag trodde. Har ont i axlar och överarmar, trodde dock att jag skulle känna av träningsverk i magen men inte alls. Vilket är bra att det är enbart i axlar och överarmar. Jag har bokat in mig på ett bodybalance pass på måndag, så det blir att ta med träningskläder till skolan. Men det är inga problem. Det är skönt att boka in ett passa redan nu, så är det gjort och då blir jag liksom tvungen att gå. Jag gillar inte att avboka dem.

Likes

Comments

Har fortsatt att avmaska mig mot latmasken och begav mig till gymet, det var jobbigt att komma iväg. Var på ett bodypump pass. Som var tungt, väldigt tungt. Jag har inte varit på det sedan i början på december. Så jag vågade inte lägga på de kilon som jag hade då. Jag är osäker på om jag hade klarat av det. Får prova nästa vecka, åtminstone på benen. Hursomhelst så lär jag få träningsverk imorgon. Jag hoppas alltid att jag får träningsverk, för jag ser det som ett kvitto på att jag har tränat. Men jag vet inte om det verkligen är så. Det känns skönt att ha börjat att träna igen, efter 4 veckors uppehåll. Så latmasken är på väg ur kroppen.

Likes

Comments

Var på stan idag (Göteborg) upptäckte att det såg varmare ut än vad det var. Jag frös mycket! Det verkar som om dessa duvor gjorde det också. Fast det var ganska skönt att få vara utomhus. Har knappt varit utanför dörren på flera dagar, har haft mycket att göra med pluggandet. Så det var behövligt att lufta sig och se folk. Jag är ganska säker på att det ger mig energi att fortsätta med skolarbetet imorgon.

Likes

Comments

Har precis kommit hem från gymet, var på ett bodybalance pass. Vilket var ljuvligt och välbehövligt. Har inte tränat sedan den 4/12. Så jag behöver avmaska mig från latmasken och ta tag i det där med att träna igen. Jag tyckte att det var otroligt tråkigt och svårt att gå hemifrån, hade heller suttit i soffan med en bok och kopp te. Men nu när jag är hemma, så var det ganska skönt och jag är glad för att jag kom iväg. Så en bok och en kopp te är mitt umgänge just nu.

Likes

Comments

Att jul och nyårs magin är över är ganska skönt. Att komma tillbaka till det som är som vanligt, utan stress och hets över att få till den perfekta firandet. Nog för att det kan ske men inte så ofta som önskat. Det är inte så att jag inte gillar julen, det gör jag. Jag tycker om att samhällen och hem blir julfina och att det blir en magsik stämning med ljusen som är på väggar och tak på husen. Jag tycker om julbaket och förberedelser in för helgerna. Men det är bara att jag inte gillar stressen som är innan dessa helger och att det är så lätt att dras med den.
Jag är ett stort fan av att fira Påsk som inte är lika stressig och hetsig helg. Jag längtar redan till Påsk. Jag önskar att vi kunde vara lika ostressade in för jul som vi är inför påsk. Då hade jul och nyårshelgerna varit ännu bättre. Jag firade inte så mycket jul och nyår 2017 för jag jobbade men detta är något som jag känner varje år.

Likes

Comments

Att ha sett Tv serien Den goda viljan och sedan Filmen Fanny och Alexander. Som är väldigt bra men kanske inte så upplyftande. Så är det ganska skönt att avsluta denna juldag med Sällskapsresan. Som också är en favorit. Jag gillar dock alla filmer om Stig-Helmer. Har sett dom många gånger och skrattar lika mycket varje gång jag ser någon av dom.

Likes

Comments