YLIOPPINUT

LAKKIAISET2018
Mä valmistuin! ♥ 
Viime lauantai oli ihan hurjan ihana, hauska ja jännityksen täyteinen päivä. Pakko myöntää, että edelleen tuntuu kuin olisin jäänyt rekan alle, niin väsynyt ja helpottunut vielä olen. Vaikka valmistujaiset sujuivat ongelmitta, edeltävät viikot (sekä itse h-hetki) vei mun voimat näköjään totaalisesti. Yks etappi takana päin (haikeeta!!), mutta tästä on hyvä jatkaa. Kirjoituksista oon ylpeä englannin arvosanaa lukuunottamatta ja yllätyksekseni sain myös kunniakirjan psykologiasta
Lakkia hakiessa koko kroppa tärisi eikä mulla ole mitään muistikuvia tuosta hetkestä lavalla - niin jännittynyt olin! Mutta en kaatunut, pudottanut todistusta tai lakkia enkä myöskään lentänyt alas rappusia... Loppu hyvin, kaikki hyvin!
Mun lakki oli tosiaan tilattu C.L. Seifertiltä, jossa päätin suunnitella oman lakkini. Lipan alle tuli kaiverrus, lyyran valitsin hopeana, hopeat nauhat lyyran molemmin puolin ja taakse päätin kirjauttaa 2018 (ihan vaan, ettei valmistujaisvuosi unohdu :D). Kaikin puolin just mun näköinen lakki!
Tässä oltiin just painettu lakit yhessä päähämme, ja kuulemma äiti tirautti muutamat kyyneleet  :D
Kuten mun mekkokin, juhlien teemavärikin oli oranssi; kukat, booli, skumppa, servetit, kynttilät, iskän ja poikaystävän solmiot...
Juhlien jälkeen jatkot sijaitsivat Hotelli Vantaassa, mutta pääsäryn ja kamalan väsymyksen vuoksi ne jäi multa hieman lyhyeksi. Tää ei tosin haitannut, koska seuraavana päivänä jäljelle jääneet vieraat tulivat käymään, joten oli kiva olla ihan fresh.    Päivä meni hurjan nopeasti, mutta tuntuu, että kerkesin nauttia jokaisesta hetkestä Iso kiitos kaikille mukana olleille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit