WISH TILAUS: FLOPPI?

SHOPPING
Kuten siinä elämäni numeroina -postauksessa mainitsinkin, kesän alussa tein tilauksen Wish-nimisessä appissa. Monet varmaan tietääkin tän älyttömän halpoja kiinakamoja myyvän sovelluksen, itse ainakin oon jo pari vuotta sitä silloin tällöin selaillut ja lisännyt wish listiin kaikki, mitä voisin klikkailla kotiin. Yks päivä sitten päätin, että kokeillaan. Ja noh, se nyt meni vähän miten meni...
Ihan ensiksi noi oikeanpuoleiset housut. Kommentit näytti, että ne olisi ihan täydelliset ja monelle ne oli ollut ihan nappiostos. Korkeavyötäröiset housut, rentoa kangasta ja vihdoinkin mustana - olin myyty. Hintaa en nyt muista tarkalleen, taisi olla jotain 6-8€ välillä (hälytyskellojen olisi pitänyt jo soida haha). Noh, kun ne sitten putos postiluukusta kotiin, vedin ne jalkaan vähän skeptisenä. FAIL !! Eihän noi sit istunutkaan yhtään, vaikka otin normaalista poiketen isompaa kokoa. Liian pienet, ihan liian lyhyet, suoriksi housuiksi noi oli kyllä enemmän jotkin skinny-malliset, ei siis imarrellut mun kroppaa yhtään.   Lisäksi noi ohuet, metallisankaiset lasit mun oli pakko saada! Tosi erikoisen malliset, mutta selfielaseiksi aika näppärät Piilareiden kanssa käytettävät, ei siis ole minkäänlaisia vahvuuksia, mutta emmä noissa ehkä lähtisi ihmisten ilmoille. Tai, ehkä joku päivä, mistä sitä tietää, haha. 
Tilasin myös parit jutut IPhone seiskalle, vaikka kyseistä puhelinta mulla ei vielä kädessäni ollutkaan. Nätit kuoret, tollaset halusin aina vitosellekin, mutta sain vasta nyt hankittua. Vähän liukas materiaali, luulin silikonisiksi, mutta silti pidän niitä puhelimessa. Rakastan Sen lisäksi ton johtosysteemin, jotta voin pistää normikuulokkeet ja laturin yhtä aikaa puhelimeen kiinni. Hinta oli ollut ehkä 2€ ja toi oikeasti toimii!! Nää kaks juttua siis onnistui, jes.
Lisää vaatteita: shortsipuku. Vähän sellainen vaatekappale, mitä en tästä lähin uskalla tilata tai ostaa sovittamatta. Toi näytti kuvassa toosi ihanalta ja arvostelut ylistivät tätä taas maasta taivaisiin. Taas kokoa isompi, mutta eih... Alaosa aivan liian pieni, malli on siinäkin mielessä vähän hassu, että en tiennyt kumminpäin toi oli oikeinpäin haha. Huonostihan toi oli myös viimeistelty, langanpätkiä oli siellä sun täällä ja päälle saadessani sanoin itselleni että ei.   Toiseksi myös lisää puhelimen kuoria. Toi on kuitenkin siitä erikoinen, että tota mainostettiin anti-gravity kuorena, niinä jotka pysyvät esim. peilissä tai seinässä kiinni. Ihan vitsillä ajattelin kokeilla, että onko toi nyt ihan mahollista - no ei ollut. Koko kuori on siis pelkkää muovia, toi ei pysy yhtään missään, vaikka taas menin luottamaan arvosteluihin.. Virhe! Tää ei ole edes erityisen nätti kuori niin jää todennäkösesti käyttämättömäksi, haha. 
Lisää laseja! Näissäkään ei siis ole mitään vahvuuksia, mutta näyttää niin kivalta päässä. Jos sitä rohkaistuis ja alkaisi käyttämään piilareiden kanssa... Hmm, katsotaan! Mutta ihmeen hyvät päässä, ajattelin, että nää olisi sellaiset muoviset, ihan vääntyneet versiot, mutta ei. Tässä siis taas yksi tilaus, mikä onnistui! 
Summa summarum: En itse ostaisi Wishiltä vaatteita tai mitään muuta 'erikoista'. Puhelimen kuoria ja asusteita voin suositella, kannattaa kuitenkin selvittää paras myyjä, hinta sekä katsoa niitä arvosteluja (älkää tosin sokeasti uskoko niitäkään). Siskoltani kans terveisiä, että meikkituotteet kannattaa jättää tilaamatta, tosin siveltimiä voin itse suositella. 
Onko teillä mennyt jokin tilaus ihan täysin pilalle? :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Tuollaisten pikkutilpehöörien ostoon kiinakaupat ovat varmasti loistavia! Itse en ole vielä uskaltautunut sieltä kuitenkaan mitään tilaamaan 😃

http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
jos ja kun sieltä joskus ehkä tilaat, niin kannattaa olla tarkkana 😃 tosin eihän tossa hirveesti menetäkkään, shippaus nyt maksaa normaalia enemmän... mutta just kuorien tilaukseen wish on hinnoiltaan ihan unelma!
www.blogger.com/profile/019225436961484072