WHAT I'VE DIY'ED LATELY...

DIY
Tuntuu, etten oo tarttunu lankaan, neulaan, saksiin tai ompelukoneeseen pitkään aikaan ja luonut jostain vanhasta jotain vähän uutta ja kivempaa. Tuunaaminen on lempipuuhaa, kun löydät garderobistasi vaatteen, jota et enää käytä, muttet halua heittää poiskaan. Vaikka mun luovuus on pitänyt aika huomattavaa taukoa, oon pidentänyt parin jutun käyttöikää tässä lähiaikoina.
Mulla oli vähän aikaa sitten vaihe, jossa oversized vaatteet on parhautta. Tietyt jutut kelpaa edelleen, mutta tää keltainen huppari jäi välittömästi ostohetkestä käyttämättömäksi. Väri on kuitenkin niin ihana, eikä huppari oo vanhakaan, joten mun oli pakko keksiä sille jotain. Ja pitkän pohdinnan lopputuloksena on cropattu huppari, jonka helmaan ompelin kuminauhan, jotta huppari jäisi pussimaiseksi. Käytin samaa tekniikkaa, kun tähänkin paitaan, ja mun mielestä tää on i-h-a-n-a!
Mun ikilemppari shortsipuku, jonka ostin 2015 Zarasta. Tää on palvellut mua niin hyvin kaikki kesät olin sitten matkoilla, kotona, shoppailureissulla tai jopa koulussa. Ostin tän aikoinaan vähän isompana eli S-kokoisena, mutta vuosien kuluessa tää jäi vähän lyhyehköksi. Olin jo heittämässä tätä kirppiskasaan siinä toivossa, että ostaisin kokonaan uuden pidempilahkeisena - mutta en raaskinu!! Ryhdyinkin tuumasta toimeen, kävin kirppikseltä etsimässä sopivannäköistä pitsiä, jonka pistin palasiksi. Ompelin parin sentin paksuisen kappaleen molempien lahkeiden sisäpuolelle, ja vaikka toi näyttääkin tosi itse-tehdyltä, tykkään tykkään tykkään!
Seuraavaa ideaa odotellessa.. :D Ootteko te tuunailleet lähiaikoina mitään?
  • DIY

Tykkää-merkinnät

Kommentit