WEEK 40

LIFESTYLE
Koeviikosta on nyt suoriuduttu, ja se on antanut mahdollisuuden keskittyä nyt viikonloppuna vaan palautumiseen ja koulujuttujen nollaamiseen (paitsi lukupäiväkirjan palautin viime yönä...). Tällä viikolla kamera on ollut normaalia enemmän käytössä, ja ajattelin näistä räpsyistä koota teille viikkopostauksen - tai ainakin sen tapaisen. 
Hennesin kuvastot on aina iloinen yllätys postia hakiessa - ja niitä selaileekin ihan mielellään muutamaan kertaan. 
Viime tiistaina vietin vapaapäivää ja sainkin seurakseni ikkunaremppaa karkuun lähteneen vieraan. Veljeni alle vuoden ikäinen kissa tuli päiväksi meille ja huhhuh, kyllä kissan seuraamisessa onkin pientä hommaa, kun täytyy vahtia, ettei se ole keksinyt mitään piilopaikkoja (kuten pesukoneen takaa...). 
Oon ollut ilman koulupöytää jo lähemmäs vuoden (ainakin puoli vuotta), kun sopivaa yksilöä ei ollut löytynyt. Ei sillä, että sellasta 120cm pitusta huonekalua mun huoneeseen mahtuisikaan. Pidemmän aikaa olin ollut iskenyt silmäni tähän Ikeaan siroon lasipöytään, joka käytiin eilen äidin kanssa hakemassa kotiin.
Ostettiin myös kyseiseen pöytään kuuluva lisäosa, joka sai paikkansa sänkyni vierestä ja toimii nyt uutena yöpöytänä.
Maanantaiaamuna nappasin kameran mukaan, kun lähdin viemää Zeroa ulos. Mun oli aivan pakko saada kuvia tosta ihanasta ruskasta, jolla on vielä seuranaan vihreyttäkin. Sain hieman kummastelevia katseita kaikilta pienemmiltä lapsilta ja heidän äideiltään - olisi varmaan pitänyt kirjoittaa otsaan, että "mulla on blogi!"

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Sä oot kyllä ihana.
Emma,