VIIMEISIÄ KUVIA...

TRAVELLING
...viedään! Kun tän postauksen jaksatte, niin voin sanoa, että reissupostaukset olivat siinä, haha!
Agii Apostolin rantojen paras puoli: siellä myytiin tällaisia rasioita täynnä vesi- ja hunajamelonia. Hintaa taisi olla noin viisi euroa, jos oikein muistan. Lisäksi rantaa kiersi myös donitsimyyjä, eli sokerihammasta kolottaessa oli mahdollisuus myös ostaa yksi sairaan iso donitsi sokerilla tai suklaalla, hintaa sillä tais olla noin kaksi kolme euroa.
Jos koirat ja kissat rupesi kyllästyttämään niin Agii Apostolissa tuli vastaan myös vuohia... Noi oli tosin köytettynä tohon aitaan, että ihan vapaana noita ei siellä juoksennellut, haha. 
Meidän parvekkeen edessä oli ihan sairaan iso puu, joka antoi vähän näköestettä altaalta. Kiitos siitä, aurinko ei porottanut koko päivää tohon ja sai olla vähän omassakin rauhassa, pois muiden katseilta.
Ihan hotellin lähellä oli tällainen todella nätti kirkko - ja kamerassa taisi olla tästä noin kymmenen kuvaa eri kulmista ja etäisyyksiltä. 
Hotlassamme oli myös toinen allasalue, mutta tän ympärillä ei ollut kuin pari normaalia tuolia - tossa ei siis kukaan oikein ottanut aurinko, mutta kuumimman hetken mennessä ohi tossa saattoi nähdä vanhempia ihmisiä istuskelemassa. 
Ja siinä oli meidän reissu! Seuraavaa odotellessa...

Näitä on kiva katsella tän kylmyyden vallitessa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit