VÄLIPALARESEPTI

LIFESTYLE
Eikä! Viimenen lomapäivä lähti pari tuntia sitten käyntiin, kun heräsin. Kamalaa ajatella, että huomenna joutuu vesisateessa kävellä kouluun ja istua siellä pari tuntia - turhaan. Koko päivä menee varmaan lukujärjestyksiä lueskellessa ja kesän muistoja käydessä läpi luokanvalvojan kanssa - boooring, haha! No, tästä se lähtee, en vaan malta odottaa syyslomaa, tulispa se pian!
Mutta tän postauksen pointti oli tällanen välipalajutska, joka väsättiin eilen. Tämmösen voi helposti tehdä päivää aikaisemmin ja syödä seuraavana päivänä koulusta tullessa. Myös makeanhimoon tää käy mainiosti, niin hyvä napostella näitä, haha. Tehtiin siis kasvislautanen, jossa meillä oli porkkanoita, kolmea eriväristä paprikaa, kurkkua ja kukkakaalia. Lisäksi meillä oli kaksi dippiä, mutta toisen dipin aineksista mulla ei oo mitään hajuja, joten jaan nyt vain toisen (eli sen paremman makuisen) dipin reseptin teidän kanssa.
 Tarvitset:- kermaviili- grillimauste- 1 valkosipulin kynsi- ketsuppi - sokeri
Tee näin:Sekoita kermaviilin joukkoon grillimauste ja sokeri. Meillä ei ole mitään mittoja, vaan oman maun mukaan mennään. Kannattaa maistella vähän väliä ja laittaa mausteita varovasti - kaikkea on helpompi lisätä, kuin poistaa. Kuori seuraavaksi valkosipulin kynsi ja purista se kermaviilin joukkoon. Lisää lopuksi ketsuppia ja sekoita. Dippiä kannattaa säilyttää jääkaapissa, tuorekelmun alla yön yli, niin maut yhdistyvät ja se tekee dipistä paaaljon parempaa. Näin helposti syntyy nopea välipala tai leffaillan terveellinen herkku! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hei tosi kiva tää välipalapostaus! Voisinpa kokeilla joku päivä nyt ku koulut alkaa. 😃

PS. Tää on varmaan tosi random kysymys, mutta mikä sun äikän numero on? Kirjotat nimittäin tosi luontevasti ja käytät sellasia sanavalintoja, joita tosi moni muu sun ikäinen ei varmaan käyttäisi. Aina kiva lukea hyvää ja sujuvaa tekstiä! 😊 Ihana blogi muutenkin!
EMMA,
joo kannattaa kokeilla! 😊 ja mun äikän numero oli ainakin viime todistuksessa 9 ja se on aina ollut aika samaa luokkaa. Varmaan sen takia että tykkään siitä ainakin jotenkin haha. 😊 mutta kiitos paljon ja ihanaa just saada tällasia "randomkysymyksiä" kun ei niitä usein tuu. 😊
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Derya Dincer,
tosi kiva blogi sulla =)oot kaunis!

♥ leave-world.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/087606093662151101
EMMA,