UUSI VUOSI, UUSI KANNETTAVA

SHOPPING, LIFESTYLE
Follow my blog with Bloglovin
Uusi vuosi, uudet haasteet ja uudet kalustot - mulla nimittäin vaihtui tietokone just ennen vuoden vaihdetta ja vuoden 2019 pari ensimmäistä päivää on nyt mennyt tän uuden kanssa opetellessa. Hei hei HP ja Windows 8, tervetuloa Macbook Pro ja ihan uusi käyttöjärjestelmä ♥︎
Olen ollut Applen luotettava asiakas jo ensimmäisestä iPhone 5S -luurista lähtien, enkä osaisi kuvitellakaan siirtyväni muiden puhelimien piiriin. Oon muutenkin niin mukavuudenhaluinen teknisten laitteiden kanssa, koska kärsimättömyyteni ei sovi hienoiden laitteiden kanssa yhteen.. :D Mutta kiitos iPhonen, ei tämä Macbook ole ihan mahdottomuus ollut - pikku hiljaa alkaa sujumaan eikä tee mieli vaihtaa takaisin tuttuun ja turvalliseen Windowsiin!
Tarkoituksena oli hankkia uusi kone ihan tän bloginkin takia, mutta someharjoittelun myötä toimivalle, tehokkaalle ja nopealle koneelle tuli kovempi tarve. Vaikka kännykällä tapahtuu paljon, tietokone on ihan must tällaisiin asioihin ja let's just face it, blogia ei olisi olemassakaan ilman konetta. 

Paljon oon kerennyt koko syksyn ajan googlailemaan ja vertailemaan hintoja, mutta ostotapahtuman ajattelin sijoittaa joulualeihin ajatuksella jos sen saisi hieman halvemmalla. Noh, en saanut, koska en selvästikään ollut ainoa tietokone-aleiden perässä menijä :D Loppujen lopuksi päädyin kuitenkin ostamaan 13" Macbook Pro:n 128GB tallennustilalla.
Tykkään tästä tietokoneesta ja toivon tän olevan pitkäikäinen, mutta olihan mun rakkaassa HP:n kannettavassakin ihan hyviä puolia.


  • Macbookin käyttövalmius on ihan huippua - ei tarvitse enää odotella turhaan koneen tai välilehtien avautumista, vaan hommat hoituu samantien
  • Akunkesto oli suurimpia murheita HP:n kanssa, mutta Mac toimii parikin tuntia ellei pidempään. Lisäksi kone pelittää vaikka prosentteja olisi vain muutama jäljellä, toisinkuin HP, joka sammui jo 11% kohdalla.
  • Macin pieni koko on yksi parhaimmista puolista - mahtuu laukkuun, ei paina paljoa, eikä vie tilaa periaatteessa missään. Täytyy varmaan hankkia kivannäköinen tietokonelaukku, jotta tän kantaminen paikasta A paikkaan B on mahdollisimman turvallista.
  • iCloud saa mun hermot kireälle. En halua maksaa turhaa ylimääräistä, mutta kuvien ja tiedostojen varmuuskopiot on ollut mulle tärkeitä siitä lähtien kun menetettiin Zeron pentukuvat monia vuosia sitten. HP:ssa Googlen varmuuskopiointi oli ihan nappivalinta. 
  • Windowsin sovelluskaupassa oli valinnanvaraa, mutta tää Macin App Store yllätti negatiivisesti. Olin kai jotenkin ajatellut, että puhelimen App Storesta löytyvät sovellukset saisi koneellekin, mutta nope, ei se ihan niin mennytkään :D

Oon erittäin tyytyväinen tähän sijoitukseen, kunhan kaikki vaan menee hyvin enkä mee söheltämään mitään ylimääräistä... :D Onko teillä jollain Mac-konetta, saa nimittäin kertoa jotain vinkkejä tän käyttöön liittyen! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit