UPDATED room tour

LIFESTYLE
Ihanaa perjantai-iltaa! Ketkä muut on just kattomassa Sinkkuelämää 2 AVAlta? Yks ehdottomista suosikkileffoista, en kyllä voi kieltää. Mutta noista New Yorkin pilvilinnoista takaisin Suomeen, nimenomaan mun huoneeseen. Sain syysloman kunniaksi taas järjestyksen vaihdettua - parin tunnin lattialla istumisen ja miettimisen jälkeen -, joten päivitettyä room touria olisi luvassa. 
Uusin tuttavuus meikkipöydälläni on toi Ikean isompi pitsiruukku. Oon jo pitkään halunnut sen, ja kun toi pienempi rupesi näyttämään täyttymisen merkkejä, oli mun pakko hankkia toi isompi kaikille huulirasvoille ja -punille, sekä parille muulle jutulle.
Ennen mulla vallitsi rekissä tarkka värijärjestys ja tietyn vaatekappaleen paikka löytyi sävyjen mukaan. Tällä hetkellä värit on sekoitettu ja ainoa, mikä pitää vaatteet jotenkin järjestyksessä, on suuntaa antava pituusjärjestys.
Äiti osti mulle Jyskistä noi mustat taulut just kultaiseen aikaan, kun en keksinyt mitään sisustusjuttua sängynpäätyä varten. Oikeanpuoleisen kuvan tuolikin on uusi, ei sitä tosin ostettu mun käyttöön, mutta jotenkin se tänne vaan päätyi - mutta en valita!
Sydämemuotoinen lasikulho Pentikiltä.
Mitäs tykkäätte? Tuntuu taas jotenkin kivalta ja freshiltä pienen muutoksen jälkeen. :-)

Tykkää-merkinnät

Kommentit