TURKEY SHOPPINGS - CLOTHES

SHOPPING, TRAVELLING
Vihdoinkin sitä Turkin ostospostauksen toista osaa! En edelleenkään mainitse hintoja, mutta yritän muistaa liikkeiden nimet. Oon itseasiassa aika tyytyväinen näihin, koska osa oli todella tarpeellisia, osa jänniä kokeiluja ja osa vain niin kivoja, ettei todellakaan jää käyttämättömiksi. Herätysostoksia oli muutama, mutta musta tuntuu, että joka ikinen vaatekappale pääsee käytettäväksi - tai on jo käynyt pesussakin useampaan otteeseen.
Mulla on tasan yksi musta neule, jonka käyttö on rajoittunut enimmäkseen kodin sisäpuolelle ja pikareissuihin kauppaan. Sen takia mun silmiin pisti tämä pitkä, musta neule LC Waikiki -nimisessä liikkeessä. Olin tosi epävarma ton pituuden takia, koska sovituskopissa ollessa päässä pyöri vaan "no, tuunkohan mä käyttämään tätä?" "mitä jos tää ei sovikkaan mun muihin vaatteisiin?" "minkä kanssa mä tätä edes käyttäisin?". Okei, tässä vaiheessa tekin varmaan mietitte, että mitä hittoa, miksi mä sitten ostin ton... Kiersin kuitenkin kaupan vielä kerran läpi, kunnes mun oli pakko kiikuttaa tää kassalle, en vaan löytäny sydäntä jättämään tätä tankoon roikkumaan.
Arvatkaa, kuinka monesti mä tuijotin tätä shortsihaalaria sellasessa liikkeessä kuin Pamira? Mun laskujen mukaan ainakin kolme, ehkä jopa neljä kertaa. Kävin tässä liikkeessä tosi useasti ja viimeisellä käyntikerralla nappasin tän mukaan sovituskoppiin. Jälkikäteen ajatellen, isompi koko tästä olisi voinut olla vähän parempi, mutta tää istuu mulle nyt niin nätisti, joten ehkä ihan hyvä vaan, etten vaihtanut sitä silloin. Oon muutenkin nyt innostunut vaaleasta denimistä niin paljon, että multa löytyy tän lisäksi vaalea farkkutakki ja vaaleat farkut - tää siis sopii paremminki kuin hyvin mun garderobiini!
Yks lempikaupoista Turkissa - LBT. Vaikka tuolta lähtikin mukaan vaan tämä kevyt pitkähihainen, olisin voinut haalia mukaani vaikka mitä. LBT oli kuitenkin vähän tyyriimpi liike (vaikka Suomen mittapuulla erittäin halpa), etten sieltä niitä 90 liiran (eli noin 35 euron) toppeja lähtenyt kassalle viemään. Tätäkin katoin vähän aikaan, että onks tää nyt ihan mun tyyliä, mutta päätin irrotella ja ostaa kuitenkin, haha.
Yhdet parhaimmista ostoksista Turkista - juoksuvaatteet. Mun on täytynyt jo varmaan puol vuotta hankkia ittelleni juoksuhousut ja sitä ennen oon vedellyt vaan leggingseissä, jotka ei oo ollut mistään parhaimmasta päästä. Löydettiin kuitenkin yhdeltä isolta kadulta Adidaksen oma liike, jonne mä ja iskä suunnilleen kuolattiin sisään. Löysin noihin housuihin sointuvan teknisen juoksupaidankin ja molemmat sopii hyvin mun turkooseihin lenkkareihin. Mut varmaan jo tunnetaan täälläpäin sinä "turkoosina, lenkkeilevänä tyttönä" ainakin niiden keskuudessa, jotka mut on nähnyt juoksemassa tai kävelemässä koiran kanssa.
Mä lähdin tavallaan Turkkiin shoppailemaan sillä asenteella, että täältä voi ostaa minkälaisia vaatteita tahansa, jos niistä oikeasti tykkään. Hintojenkin puolesta ei haittaisi yhtään, vaikka jäisikin vähän käyttämättömäksi, kuten tämä pelipaitamekko, jonka löysin LC Waikikista samalla reissulla, kun ostin tuon mustan neuleen. Oon ihan ihastunut tällaisiin paitoihin Angelica Blickin innoittamana ja mun oli vaan pakko saada tää. Nyt alkaakin haastavin osuus - kuinka yhdistää tämä mun omaan tyyliini?
Mitä olisikaan Turkin reissu ilman niitä katukauppoja ja feikkejä tuotteita? Ei mitään. Kierrettiin aika kaukaa useampikin katukauppa ja vain harvoihin käytiin sisällä asti tutustumassa. Mun piti kuitenkin vähän tutkiskella sitä tarjontaa niissä kaupoissa, vaikken hirveesti siitä feikkikamasta tykännyt. Löysin kuitenkin just eikä melkein täydellisen malliset Adidaksen lökärit ja kuvaamatta jääneen mustan Adidaksen hupparin. Tinkauksen jälkeen ei näille euroissa jäänyt oikein mitään hintaa, mikä oli vaan plussaa näitä ostaessa. Mutta silti rajoitan näiden käyttöä vaan kotiin ja maximissaan koulun liikkatunneille, haha!
Te, jotka ootte nähnyt Ted Bakerin varvastossuja ja tiiätte, että mä oon kyseiseen merkkiin ihan rakastunut, voitte vaan arvaa sitä ihastuksen määrää, kun löysin nämä kumiset, älyttömän söpöt varvastossut LC Waikikista. Olin unohtanut kotiin omat varvastossuni ja metsästinkin vajaan viikon jotain kivannäköisiä, kunnes nää tulivat vastaan. Rakastuin erityisesti noihin rusetteihin ja timanttikuutioihin
Ensimmäinen ostos koko reissulla, oli mustavalko raidallinen maxihame. Maxihameita myytiin muutenkin joka ikisessä vaateliikkeessä vaikka missä väreissä, enkä kyllä ihmettele, kun miettii miten naiset joutuvat Turkissa pukeutumaan niiden uskonnon takia. Mutta mäkin sitten lämpesin ja toi raidallinen oli jotain niin täykkäriä, että hinnasta viis, mähän vein sen kassalle. Ei se kyllä tullutkaan maksamaan oikein mitään... Ja jos oikein muistan, kyseinen liike oli nimeltään S-Up.
Viimeisimpinä pari toppia, joihin oon ihan rakastunut. Muistatte varmaan pari postausta taaksepäin sen turkoosin Brasil -topin My Shopista, joka vilahti siinä asupostauksessa? Samasta kaupasta, samalla kertaa ostin myös ton Mexico 18 -topin. Noi on kyllä materiaaliensa puolesta ihania ja nyt vähän kaduttaa, että jätin sellaisen persikkaisen LA -version tankoon roikkumaan, koska noi kaksi toppia oli yhteensä euroissa about 6€ ja jos olisin vielä kolmannen ostanut, ei se olis tehnyt kuin about 10€... 
Krhm... Jep, yolo -toppi. Tekstin puolesta mietin varmaan kymmenen minuuttia, kehtaanko tätä ostaa ja sitten Suomessa pitää päällä, mutta toi kukkakuvio oli jotain niin taivaallista, että mun oli vaan pakko saada se. Kokoja tosta ei enää oikein ollut, mutta vein XS kassalle sovittamatta - onhan se vähän kireä, mutta istuu kuitenkin sen verran hyvin, että pystyy pitämään. Liikkeen nimi taisi olla Vena ja sieltä ostinkin kans tuliaispaidan siskolle (josta se onneksi lopulta tykkäs!!)
Siinä oli sitten kaikki - mitäs tykkäsitte? :-)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Oisit tehnyt ostosvideon sun videot nii kivoi! 😃
Emma,
en saa tehtyä ollenkaan videoita, koska en saa ladattua windows moviemakeria enää takaisin 😟 muuten kyllä olisin varmasti tehnyt videolla!
www.blogger.com/profile/019225436961484072