Turkey 20.7.14-3.8.14

Long time no see! Ihanaa päästä pitkästä aikaa koneen äärelle päivittelemään taas kuulumisia ja parin viime viikon tapahtumia. Saavuin Turkista takas Suomeen sunnuntaina viiden aikaa päivällä ja mun piti tulla jo samana iltana laittamaan teille ensimmäinen postaus, mutta ei se yli 400 kuvan läpikäyminen ja muokkaaminen ollutkaan niin nopeaa ja helppoa puuhaa. Tässä on nyt sitten kuitenkin ensimmäinen satsi satunnaisia kuvia ensimmäisestä illasta aina viimeisiin päiviin asti. 
Lähdettiin sunnuntaina 20.7 jo ennen kello viittä aamulla lentokentälle päin ja kone nousi kohti Turkkia puol kaheksan aikaa. Olin jo tossa vaiheessa ihan äärettömän väsynyt, mutta ei olis ollut mitään järkeä nukkua sellasta torkahtelevaa unta, kun ruoka ja kaikki oli tulossa... Lento meni onneksi hyvin, vaikka matkalla sattuikin muutama järkyttävä ilmakuoppa olemaankin haha :-D Antalyaan saapuessa haettiin laukut ja suunnattiin bussille. Te, jotka ette oo Turkissa koskaan heinäkuussa käynyt, voitte vaan kuvitella sen tunteen, kun viileältä lentokentältä astuu siihen trooppiseen ilmastoon ja tuntuu kuin ei henkeä sais... Kyllä se kuumuus vähän pääsi aluksi yllättämään! No, sen jälkeen alkoikin sitten kahden tunnin bussimatka Alanyaan. Ja kaikista alkuhäiriöistä huolimatta (meille ei siis varattu ollenkaan lentokenttäkuljetusta, vaikka niin oli tarkoitus, joten meijät tungettiin tilaa sisältävään minibussiin, joka kyllä ajoi Alanyaan, muttei sitten osannutkaan meidän "hotellille". Saatiin tunti venata Finnmatkojen omaa pikkubussia Alanyan pikkukadulla, kunnes oikea kuski vei meidät neljä kilometriä ylös vuorille) päästiin turvallisesti kämpille. Meillä ei siis varsinaisesti ollut hotellia, vaan villa nimeltään Villa Park, joka oli n. 12 huvilan villa-alue. Kämppiin sisältyi oma uima-allas ja kaks kerroksinen, kolme makuuhuonetta, keittiö, olohuone ja kolme kylppäriä sisältävä talo. Oli siinä vähän aluksi totuttelemista, mutta näin jälkikäteen aateltuna se oli paljon viihdyttävämpi kuin hotelli.
Maisemaa kämpiltä...
Villa-alueella ei ollut mitään respaa tai vastaavaa, vaan sitä hoiti yksi vanha äijä nimeltä Bekti (tai Begti tai Begzi, miten vaan, me nimittäin ristittiin se Jussiksi), joka asui yhdessä villarakennuksessa kahden ylisöpön lapsenlapsensa kanssa. Alueella oli tosi monia luumupuita ja saatiinkin tolta talonmieheltä aina joskus noita keltaisia luumuja. Niiden maku oli jotenkin outo, mutta kyllä ne hyvin meillä kaupaks meni.
Vähän suuntaa antavaa kuvaa villa-alueesta. Joka puolella kulki portaita, kun rakennukset oli sijoteltu vähän miten sattuu ja ne jatku aika pitkään alaspäin ja tosi moni oli jopa tyhjillään. Yhdessä vaiheessa laskettiin, että vaan kolme villaa meijät mukaanluettuna oli täynnä turisteja.
Ensimmäisen illan asu, josta tulossa pientä postausta myöhemmin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit