TULEVAISUUDEN KEITTIÖ

SHOPPING, LIFESTYLE
Mä olen suunnitellut mun unelmieni kodin sisustusta jo monen monta vuotta. Yhdessä vaiheessa valkoisen ja teräksen harmaan yhdistelmä oli se juttu keittiössä, mutta äidin innostuksesta vaalea puu alkoi miellyttämään mustavalkoisen sisustuksen rinnalla.    Kun täytin 18, alkoi tuttavilta ja sukulaisilta tulla astioita ihan ovista ja ikkunoista, ja tää linja jatkui valmistujaisissa. Mulla on kieltämättä kokonainen astiasto keittolautasineen ja kahvimukeineen valmis. Vinkkasin äidillekin, että nyt täytyy aloittaa asunnon etsiminen, eihän mulla mahdu nää astiat mihinkään :D Ehkä vielä jossain vaiheessa...
Täytin mun Lexingtonin astioiden kokoelmaa hetki sitten yhdellä lautasella ja pikkuisella sokerikipolla (koska Stockmannin alennukset!!). Multa löytyy ennestään jo kolme Lexingtonin mukia sekä söpö, pikku tyyny ja vaaleat pyyhkeet. Oon jo pitkään rakastanut Lexingtonin kotijuttuja ihanan värimaailman sekä yksinkertaisuuden vuoksi. Plus nää sopii hyvin yhteen Iittalan valkoisen Teeman kanssa. Taitaa siis mun keittiön värimaailma rakentua lopulta näiden yhdistelmästä. 
Valkoinen, tummansininen ja punainen tuo hauskaa "merellistä" tunnelmaa, joka sopii mun mielestä kaikkeen. Niin keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen että kylpyhuoneeseenkin. Hmmm, haluan kuitenkin vaihtelua eri huoneisiin.. :D    Äidillä on tapana vaihtaa pääsisustusväriä aina vuodenajan mukaan; syksyllä oranssi, jouluna punainen, talvella harmaa, keväällä keltainen, kesällä vihreä... Oon tän tavan toisaalta omaksunut itselleni siinä suhteessa, että vaadin pieniä muutoksia omassa huoneessani silloin tällöin. Joten voi olla, että jatkan tätä perinnettä!
Valkoinen, musta, tummansininen, punainen, vaalea puu, vihreät yrtit ja pikkukasvit, selkeät linjat ja yksinkertainen ilme; siitä on mun unelmieni keittiö tehty (ainakin toistaiseksi.. :D).
Miltä teijän (unelmien) keittiö näyttää? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit