TUKKAHAAVEITA

BEAUTY

What to do to my hair next?

Mä oon ollut blondina nyt ainakin 5, ellei jopa 6 vuotta. Toki oon aina ollut vähän dirty blond, mutta kävin yläasteen aikaan yhden ruskean vaiheen läpi. Kun vaalennusprosessi sen jälkeen alkoi, vannoin pitäväni vaalean hiuksissani aina. Nyt oon käynyt laittamassa vaaleita raitoja jo todella kauan, ja todellakin tykkään siitä lopputuloksesta; puhtaan vaalea, jonka seassa on omaa maantienharmaata hiusta. Mulla on kuitenkin muutaman viikon päästä tulossa kampaaja-aika, ja nyt haluaisin kovasti kokeilla jotain hieman erilaista. Ajatuksissa on pyörinyt ruusukullan vivahteet, kuparinen sävy, mansikkablondi tai lämpimän sävyiset raidat. Jotain, joka toisi hieman eloa tähän mun muuten hyvin tavalliseen blondiin. Ja tottakai tolle juurikasvulle pitää tehdä jotain!

I've been blonde for about 5 to 6 years now. I have always been a dirty blonde but before high school I went that typical I want to dye my hair dark phase and afterwards promised to be blonde forever. Now I've trusted blonde highlights for as long as I can remember - don't get me wrong, I love the results every time - but now I want to try something else. I've been thinking about rose gold tones, copper, strawberry blonde or warm toned highlights. And of course we have to fix my roots asap haha.

Oon myös salaa haaveillut pidemmistä hiuksista, mutta toisaalta polkkapituus on niin mua. Mutta mitä te ajattelette, näkisittekö mua jossain muussa sävyssä kuin kylmänä blondina?

I've secretly dreamed about longer hair but after all the bob cut is so me. But what do you think about the color? Would any warmer tones suit me as well as cold blonde?

  • BEAUTY

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,

Ruusukulta tai lämpimän sävyiset raidat voisivat sopia sulle tosi hyvin! Mutta tuo polkkapituus on aivan ihana ♥ Se on just sopivan pituinen, eikä sen pituinen tukka vedä kaikkea huomiota itseensä, toisin kuin pitkä tukka 😊

mahdollisestiehka.blogspot.com/
EmmaKoo
EmmaKoo,

Nyt on aika varattu ja lämpimään päin ollaa menossa - katsotaan mitä siitä tulee! 😁 mutta kyllä polkkapituus pysyy!!

nouw.com/emmakoo