TOMMY HILFIGER

SHOPPING, OUTFITS
Miten siinä kestikin, kun näin innoissani olin tästä uudesta silmäterästäni!?

Katsokaa nyt, kuinka pähee!! Siitä on nyt muutama kuukausi, kun näin tän Hilfigerin farkkutakin valkoisena Instagramissa, nyt en muista kenen päällä sen bongasin, mutta rakkautta ensisilmäyksellä. Olin pitkään valkoisen kannalla, ajattelin ostavani sen sitten joskus tulevasta palkasta. Noh, sen päivän tullessa selailin Tommy Hilfigerin sivuja ja arvatkaa mitä?
Eihän tää nyt valkoinen ole, koska löytäessäni tän pastellin-vaalean keltaisen-marengin-värisen yksilön samanmallisena ja samanlaisella logolla niin se oli menoa se. Koska malli on tosi basic - mikä sopii mulle paremmin kuin hyvin - niin tää väri on kuin kirsikkana kakun päällä, vähän extrana ja tuo sellaista silmäänpistävyyttä. Vähän sitä jotain - sitähän mä pyrin tuomaan päivittäisiin asuihin. Oversize-mallinsa puolesta tänne mahtuu alle vähän paksumpaakin paitaa syksyn tullessa, mutta menee vielä kesän helteilläkin. 
Rehellisesti sanottuna en keksi, millä sanoilla tätä ylistäisin, koska oon sanattoman innostunut tästä takista - tekisi mieli pukea sen jokaikisen asun kanssa, mutta keltainen ei ihan sovi kaikkeen, joten pientä suunnittelua ja kokeiluahan tän stailaus kaipaa. Oon kaivanut jo Pinterestistä ja Instagramista kaikki ideat, stailausmahdollisuudet, väriyhdistelmät sun muut, mulla on jo miljoona ideaa niin rentoon kuin vähän hienompaankin asuun ja haluisin jopa nukkua tää päällä (nyt tiiän sen Carrie Bradshaw -tunteen, kun jokin vaate on vaan NIIN ihana). 
Shortsit Stradivarius + DIY || Arskat Monki
Miltä näyttää teidän silmäänne? Tuntuu, että oon ainoa, joka pitää tätä takkia cooleimpana juttuna ikinä :D

Tykkää-merkinnät