TOIVEPOSTAUS: MY ROOM

LIFESTYLE
Anteeks pienestä blogihiljaisuudesta, mun on pitänyt jo parina edellisenä päivänä tulla postaamaan teille, mutta laiskuus on ottanut musta vallan, enkä oo jaksanu istahtaa koneen äärelle kovinkaan usein - tai edes pitkäksi aikaa. Lisäksi mulla on ollut nyt niin paljon muita asioita mun mielessä, etten tiedä mitä pitäisi ajatella, tuntuu kuin kaikki olisi sekasin, mutta kuitenkin hyvin. En muista millo mulla olisi näin hyvä fiilis koulujen alusta sun muusta!
Mutta postauksen pointtiin - vihdoinkin se huonepostaus! Tätä oltiin muutaman kerran toivottu ja nyt, kun totesin mun huoneen olevan valmis ja julkaisukunnossa, päätin napsasta kuvia. Aluksi mulla oli ajatus videosta, mutta mulla ei oo kameraa, jolla saisi hyvän laatuisia ja kivoja videoita - tolla järkkärillä kun ei esimerkiksi pysty tarkentamaan kesken videon, plööf! Tykkään todella paljon neutraaleista väreistä ja mustan, valkoisen ja ruskean lisäksi toin huoneeseen ripauksen - tai vähän enemmänkin - harmaata. Tästä tuli niin ajaton, kun olin siitä halunnutkin, eipähän tarvitse alkaa maalaamaan seinää uudestaan, harmaaseen tuskin heti kyllästyn. Ja kuten saatatte huomatakkin, mulla ei ole huoneessa ovea, koska meijän yläkerta on yksi iso tila, joka on sitten jaettu kolmeen osaan. Ovettomalla huoneella tosiaan onkin hyvät, että huonot puolensa - sulla ei ole yhtään omaa rauhaa, mutta ainakin luonnonvaloa tunkeutuu vähän joka puolelta. Nyt mulla on suunnitelmissa poistaa toi ruskea kokonaan, mutta ehkä se tapahtuu kaukana tulevaisuudessa, haha!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

EMMA,
kiitos (: mäki tykkään tosta mallista, mutta noi tolpat on ne jotka häiritsee haha!
www.blogger.com/profile/019225436961484072
EMMA,
vitsi, kiitos tosi paljon! (:
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Anonyymi
,
Ihana huone <3 Haluisin noin ison itsellekkin 😉
EMMA,
kiitos 😊 eihän tää kovin iso oo, mutta aika sopivan kokonen (eipähän tarvii siivota liikaa 😃)
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Anonyymi
,
mitä noi tolpat on? mut aivan upee huone:)
EMMA,
kiitos 😊 noi tolpat pitää ton katon pystyssä ettei se rojahda päälle, haha 😃 nimittäin toi yläkerta ei oo oikee yläkerta, ennen se oli vaan ullakko, jonne pääs semmosesta kattoluukusta 😃
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Anonyymi
,
hirmu ihana huone 😊
EMMA,
IlonaJulia,
EMMA,