TIMANTTIBALTSUT

SHOPPING
Moikka! Ihanaa, enää huominen (pitkä) koulupäivä edessä ja sitten pääsee viettämään sitä ansaittua viikonloppua. Oon jo näistä muutamasta päivästä niin puhki, että tekee mieli nukkua koulun jälkeen ihan seuraavaan aamuun asti. Joillain muilla tätä samaa väsymystä, haha?
Mutta asia koskee eilen löytämiäni ballerinoja. Oltiin tosiaan siskon kanssa Femmatorilla siivoomassa pöytäämme ja tuomassa lisää tavaroita (mm. farkkuja, aurinkolaseja yms.). Tavaraa sieltä oli mennyt aika kohtuullisesti kaupaksi, enkä malta odottaa sitä päivää, kun saadaan tietää se saldo, wuhuu! Baltsut ostin yhdestä pöydästä neljällä eurolla, kun kierrettiin koko kirppis vielä lopuksi. Ne oli ihmeen hyväkuntoiset, mutta näkyy kyllä, että näitä on käytetty ainakin muutaman kerran. Siskokin löysi kans kaks kivan näköstä toppia muutamalla eurolla. (:Ja kannattaa vielä käydä kurkkaamassa meidän pöytä Tuusulan Femmatorilla. Pöytä nro. on 71.
Meillä on muuten huomenna koulukuvaukset, ettekä arvaa, kuinka oon Weheartitista yrittäny ettiä jotain inspiraatioasuja huomiseksi. Mulla ei oo hajuukaan mitä laitan päälle... Tein kyllä tuossa Polyvoressa kaksi kollaasia asukokonaisuuksista, jotka miellytti silmää, mutta katsoo nyt mitä laitan päälle!

Tykkää-merkinnät

Kommentit