TIESITKÖ NÄITÄ MINUSTA?

OUTFITS
Oon toivottoman järjestelmällinen, mutta mun meikkikokoelma ja sen säilytysratkaisut on kuin toisen ihmisen omistamat - mä en vaan tiiä millon ja miten saisin niistä oikeasti siistit ja yhtenäiset.

Sanon aina, että mun asut on tosi yksinkertaisia ja tylsiä ja yksivärisiä ja kaipaan niihin piristystä - en silti viihdy kokomustassa ja välttelen tällaisia asuja. Jos sellainen sattuu päälle, niin yleensä yritän keksiä vielä jotain väripilkkua tai vaihdan kengät tai takin muun väriseksi. 
Olen horoskoopiltani härkä ja uskon miltei täysin horoskooppeihin (+ niitä on älyttömän mielenkiintoista ja viihdyttävää lukea). Viikon 'ennuste', mitä tapahtuu seuraavana vuonna, yhteensopivuus - kaikki uppoaa muhun! :D
Mulla on vino hymy, eikä siis mun oikea suunpieli nouse samalla tavalla kuin vasen. Tää aiheuttaa aika ajoin pieniä itsetunnon kolauksia, kun tuntuu, että tietyistä kuvakulmista näyttää etten hymyilisi ollenkaan. 
En siedä olla sairaiden ihmisten ympärillä. Jos jollain on nuhaa pahempi (esim. ihan järkyttävä flunssa) niin yritän parhaani mukaan pysytellä kauempana. Sama kotona, pitäydyn omassa huoneessani jonkun ollessa pahastikin kipeänä ja tästä saankin kuulla useasti kun musta ei ole mitään apua, haha :D 
Edellisestä huolimatta oon älyttömän tunnollinen ja meen töihin sekä kouluun flunssaisena... Tottakai jään kotiin jos silmät vuotaa tai kuume nousee, mutta nenän ollessa tukossa tai kurkun ollessa karhea en nää syytä jättää tärkeitä tunteja väliin. 
Tykkään kiinalaisesta, mutta en voi sietää sushia.
Muistatteko, kun trendinä oli dipata hiusten latvat johonkin ns. shokkiväriin? Itse halusin vaaleanpunaiset, sen jälkeen hetken halusin siniset - äiti tosin ei suostunut kumpaankaan :D
takki Bershka || neule kirppis (Noom) || pikkulaukku DKNY
Todella random faktoja musta, osa näistäkin on seissyt luonnoksissa vuodesta 2016 asti... Nyt ei kuitenkaan tehnyt mieli rupatella, vaan tehdä tosi huoleton ja rento postaus, joten there you go! Kenelläkään jotain samoja juttua, tunnustakaa! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit