THRIFTED

SHOPPING
Ihanaa, että elellään jo maaliskuuta - viime viikonloppuna sen auringon lämmön tunsi jo reippaasti, ja lumikin hiljalleen sulaa. Tervetuloa tennarit, hyvästi paksuimmat nilkkurit. Tää auringonpaiste tuo ihan älyttömästi energiaa ja kirkastaa mielialaakin huomattavasti Tällä hetkellä on taas monta rautaa tulessa, ajotunnit alkoivat, kouluhommia kasaantuu vähän turhankin paljon ja tulevaisuudessa häämöttää monia, kivoja suunnitelmia!   Talviloma kuluikin suurimmaksi osaksi kirppistellen, tuli katsastettua parit uudet kirpparit sekä tsekattua ne vanhat luottopaikat. Nyt on hyvä pitää vähän tiukemmalla noita kukkaron nyörejä, haha.
Tää aivan ihanan värinen huivi (hieman vääristyy tosin kuvassa) oli Cubuksella alennuksessa 6€ - ei kirppislöytö, mutta hintansa puolesta ei voinut jättää kauppaan.   Mustat korkkarit sekä pikkumusta taas ovat kirppistelyn tuottoa, nämä molemmat joka-vaatekaapin-kulmakivet multa puuttuikin, joten nappilöytöjä!
Tässä vielä se keltainen BikBokin hame, jota ihastelen joka kerta, kun vaatehuoneeseen meen. Ihan täydellinen   Lisää mustia kenkiä, mutta mustia, ihan perus citylenkkareitakin olin kaivaillut jo vuoden päivät. Vagabondin yksilöt löytyikin sitten hurjassa alennuksessa ja maksoivat lopulta vain 25€.
Lisää kirppislöytöjä: Bershkan raidallinen shortsipuku (kesä, tule jo!!) sekä Stradivariuksen vaalea raitapaita. Kirppiksellä yleensä bongailenkin enimmäkseen merkkejä, joita ei saa Suomesta tai joilla ovh on vähän kalliimman puoleinen. 
Sellaisia tällä kertaa... Mites te? Tykkäättekö kierrellä kirppiksiä? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Paula,
Viime viikonlopun auringonpaiste olis kyllä saanu jäädä. Viime yönä tänne oli satanut uusi lumikerros. Maaliskuu on kuitenk siitä ihana just sen takia ku tietää että kevät on tulossa.
Toi keltanen hame on kyl aivan ihanan värinen sekä ihastuin noihin korkokenkiin♥

http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/152175410293588943
Milla,
Ihania juttuja oot löytänyt! Kirpparit on parhaita paikkoja ja aina saa yllättyä kuinka edullisia ja ihania löytöjä sieltä voi tehdäkään. Ite tykkään käydä tosi usein kirppareilla - ne on vaan niin best asia!

https://millatt.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/111593541813181231
Emma,
tästä on suunta vaan ylöspäin, kunhan vaan lämpenisi niin myös kevätvaatetus ois sallittu 😃 kevättakkeja on ikävä!
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Emma,
kirpparilta on ihana aina löytää jotain tosi uniikkia ja erilaista! niitä on kiva kierrelläkin, vaikka ostosaldo olisi pyöreä nolla 😃
www.blogger.com/profile/019225436961484072