THESE PAST TWO WEEKS

LIFESTYLE
Oon tilannut sekä itselleni että siskolleni joulukalenterit - pääsispä jo availemaan luukkuja
Yrittänyt syödä taas vähän monipuolisemmin, mutta ratkennut pariin kertaan ja löytänyt itseni Hesestä (sallittua, sanon minä!!)
Käynyt leffateatterissa katsomassa Tuntemattoman sotilaan (leffa, jota ei voi jättää katsomatta) sekä Napapiirin sankarit 3. Viimeksi oon käynyt leffassa oikeasti aika kauan aikaa sitten, nyt onkin liput seuraavaan jo varattuna ;)
Vaalentanut hiukset sekä leikannut niitä lisää (kohta täytyy taas vähän tasoitella, nää kasvaa nykyään hurjan nopeasti).
Ostanut WordDiven ruotsin abikurssin.
Saanut enkun yo-tulokset - pisteet nous, mutta arvosana jäi silti huonommaksi kuin alunperin olin toivonut.
Ostanut itselleni taas kukkia - en enää osaa olla ilman
Pitänyt hauskaa kavereiden kanssa - tosin tätä hieman kaduttu heti seuraavana päivä :D
Löytänyt mun ihoni pelastuksen: aloe vera, jonka avulla meikittömät päivät koulussa ei ole tuntuneet maailman lopulta Sen lisäksi kokeilin yhtä makeup hackia, jonka avulla on saanut pidetty ihoni punaisuuden piilossa meikin alla, tästä luultavasti lisää myöhemmin!
Tilannut itselleni joululahjan (joka tosin oli 20% alennuksessa!)
Käynyt katsomassa kaverin pentuja, jotka ihan kohta suuntaavat kohti uusia koteja
Piristänyt meidän omaakin rekkua lelulla ja pitkillä lenkeillä.
Puhdistanut ja jynssännyt osan kesäkengistä varastokuntoon. Loput saavat lähteä vasta, kun lumi on jäänyt kunnolla maahan.
Tilannut myös maailman parhaimmat farkut (tai oikeastaan jeggingsit), joita ajattelin tilata parit lisää. Kun kerrankin yhdet löytyy, niin niitähän täytyy sit myös ostaa monta kappaletta t. allekirjoittanut, joka juoksi Helsingin keskustassa kuin päätön kana ja kokeili varmaan 10 paria mustia farkkuja eri liikkeissä - tuloksetta.
Juonut aivan liikaa kahvia, yllättäen se maistuukin kauhealta puulta, mutta minkäs teet... #kahviaddikti
Pitänyt nostalgisen päivän siskoni kanssa; käytiin ihan Filmarissa vuokraamassa Heinähatun & Vilttitossun, ostettiin iso kasa karkkia ja maattiin sohvalla sekä nukuttiin päikkärit :D
Etsinyt mekkoa uudelle vuodelle - vaihtoehtoja alkaa kohta olemaan liikaakin. Ja mut tuntienhan tilaan ne kaikki, jos en saa tehtyä päätöstä.
Kahvitellut niin kavereiden, siskon kuin isovanhempien kanssa.
Katsellut hurjan vanhoja kuvia itsestäni (kamalaa!! :D) ja joukosta löytyi myös Zeron pentukuvia - meiltä kaikki katosi kauan aikaa sitten jonnekin bittiavaruuten, mutta onneksi mummi ja ukki oli aikoinaan teettänyt kunnon valokuvia!
Mitäs teille kuuluu? :) Ihanaa viikonalkua

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Kiva päästä lukemaan, mitä sun elämään kuuluu! Tuo makeup hack kuulostaa mielenkiintoiselta, jään innolla odottamaan sitä 😊
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
ihana <3 stay tuned, en malta oottaa että pääsen kertomaan!! 😊
www.blogger.com/profile/019225436961484072