THE WORLD OF HOOP EARRINGS

SHOPPING

Jos jotain hyvää voi sanoa vuodesta 2020 niin se on ollut aikaa, kun oon iskenyt silmäni korvarenkaisiin. Ensimmäiset hankin uudeksi vuodeksi ja siitä se sitten lähti - ne pienet renkaat ei lähteneet mun korvista kunnes vasta hetki sitten. Olin haaveillut jo hetken hieman isommista, paksummista renkaista, ja sellaiset lopulta löysinkin.

If I have to mention something good about 2020, I would say that it's been the time of hoop earrings. I bought the first hoops for The New Year's Eve and it's been a ride ever since. Even thought I love my small hoops, I've been craving for bigger, more statement hoops a while and finally found two!!

Löysin molemmat korvakorut Glitteristä. Halusin ihan yksinkertaiset korut, mutta ihastuin myös noihin kuvioituihin, joten päätin hankkia molemmat. Isommat on kivat juhlallisuuksia varten, ja kuvioiduista on tullut mun arkikorvikset.

I found them both from Glitter. I was looking for simple earrings but also found these "rope" earrings so I decided to get them both. The bigger ones are great for parties and the other ones have found their place as an everyday jewelry.

Oon todella huono pitämään koruja, mutta näyttävät korvikset on aina olleet se mun juttu. Muita koruja ei sitten tarvitakkaan!

I'm so bad at wearing jewelry but earrings have always been important step to put together an outfit. With good earrings you don't need other jewelry.

Tykkää-merkinnät

Kommentit