THE GIRL IN THE YELLOW SKIRT

OUTFITS

Lomapukeutumisessa parasta on sen rentous, mahdollisuus luovuuteen ja monipuolisuus - en nauti talvivaatteiden yhdistelystä yhtä paljon kuin kesäasujen suunnittelusta. Lisäksi lomalla ollessa pukeudun aina hieman eri tavalla kuin Suomessa, koska laittautuminen ja illanvietto ovat täysin eri termejä etelän auringon alla - ja rakastan päästä kokeilemaan jotain, mitä en heti pukisi Suomessa.

Dressing up on vacation is the best thing I know - its casualness and possibility to be creative inspires me to try things I wouldn't wear in Finland. Going out means different things under the southern sun than back home so of course I have a different idea for an outfit for the night.

Tämä keltainen hame pääsi ensimmäisenä iltana päälle, sillä halusin matchata sen samanvärisen scrunchien kanssa mahdollisimman nopeasti. Suloinen pitsitoppi oli myös yksi vaate, joka oli pakko päästä laittamaan päälle heti lomalla, joten siksi yhdistin sen hameen kanssa. Ja uskoaa tai älkää, mutta open toe läpyskät olivat todella mukavat kävelykengät keskustassa, pieni korko on imarteleva, mutta huomaamaton!

This yellow skirt was my number one choice for the first night because I have had an idea to pair it up with the scrunchie that's the same color. I also wanted to wear the cute lace top so I matched it with the skirt but could've worn it every single day. And believe me or not, the open toe sandals were so comfortable walking shoes, especially because the low heel is flattering yet unnoticedable when walking.

  • OUTFITS

Tykkää-merkinnät

Kommentit