THE FIRSTS FROM CRETE

TRAVELLING
Vihdoin on kotiuduttu takaisin Suomeen - vaikkakin todella vastentahtoisesti -, ja huomenna alkaakin arki, kun kesätyöt taas jatkuu. Pientä kotiinpaluumasennusta on ilmassa, mutta kai tähän pohjoseenkin tottuu taas aikanaan, haha.
Perjantaiaamuna palattiin siis Agii Apostolista, Kreetalta, jossa vietettiin viimesimmät kaks viikkoa (olisi mennyt vielä seuraava kuukausikin..) Meidän hotellina toimi huoneistohotelli Lotus, joka osoittautui just niin ihanaksi, kun kuvat antoi odottaakin. Henkilökunta varsinkin oli tosi mukavia, eikä hotelli muutenkaan ollut painottunut esimerkiksi lapsiperheille, vaan koko kaks viikkoa saatiin olla niin sanotusti rauhassa, eikä sellaista yleistä hälinää (jota itse ainakin inhoan) ollut juuri ollenkaa.   Tällä hetkellä mulla on pieniä ongelmia Flickrin kanssa, koska se ei suostu lataamaan kaikkia kuvia, mutta sain tällasia randomeja snapshotteja teille tänne bloginkin puolelle. Stay tuned, mulla on vielä monta postausta Kreetalta luonnoksina!
Agii Apostolissa oli aivan ihanat rannat Ollaan oltu Plataniaksessa ja Agia Marinassa (viereisiä kaupunkeja), eikä niissä ollut kuin kivirantoja. Tällä reissulla siis rantapäiviä oli runsaasti enemmän kuin aikaisemmin, eikä niissä kyllä ollut yhtään valittamista.
Se pakollinen lounas tai päivällinen, jota tuli syötyä useammankin kerran - ja ihan vaan ton fetan takia
Vinkki niille, jotka on lähdössä Plataniaksen suuntaan: Ihan keskustassa on tällainen pieni oliiviöljy tuotteisiin painottuva liike, jossa on siis hyllyjen täydeltä niin oliiviöljyjä, mausteita, saippuoita, kuorinta-aineita, rasvoja... Vaikka jotkit purkit ja purnukat ovatkin vähän hintavia, niin nää on kyllä hintansa arvoisia, ja mekin päädyttiin ostamaan ihana öljypohjainen lime-granaattiomena kuorinta-aine. Suosittelen siis käsi sydämellä!
Mua harmittaa ihan sikana, etten muista tän kahvila-baarin nimeä... Anyway, siellä söin varmaan yhden parhaimmista jälkiruoista ikinä - kreikkalaista jogurttia mansikoilla, päärynöillä, omenilla, ananaksilla, persikoilla, banaanilla ja hunajamelonilla. Niin, ja toi frappekin oli älyttömän hyvää! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emilia H,
Tosi ihania kuvia! Sulla on kivan oloinen blogi 😊

There will be sunshine
www.blogger.com/profile/121209219080150184
Emma,