THE DAYS I DON'T WEAR MAKEUP

BEAUTY
Ihanaa isänpäivää kaikki isit! Me ollaan jo perjantai sekä lauantai kestitty parit isät, mutta tänään aamulla oli vihdoin oman isin vuoro - jotenkin paljon rennompi sunnuntaiaamu kuin normaalisti. Miten te juhlistatte isänpäivää, vai juhlistatteko ollenkaan?
Mikäs on muuten teidän mielestä paras päivä viikossa? Mulla ehdottomasti se meikitön, kun saa hieroa silmiä välittämättä ripsivärien leviämisestä tai kulmakarvojen liikkumisesta. Mä varsinkin oon pahimman luokan kasvoihin nojaaja ja hiplaaja, eikä ole yhtä tai kahta kertaa, kun oon paniikissa juossut peilin eteen unohtaessani kasvojeni olevan tip top.    Vielä joskus keväällä tein postauksen ihonhoitotuotteistani, mutta nyt siihen on tullut muutos, joka pitää päivittää tännekin. Karpathos-reissulla ollessani sain yhden tärkeän ihonhoitovinkin, joka teki ihmeitä mun epäpuhtauksille, ja jonka mukaan nykyään hoidan mun ihoa aamuin illoin.
Pesen ihon iltaisin lämpimällä vedellä ja L300:n pesuvaahdolla käyttäen silloin tällöin mun pikku Foreota apuna. Myös Garnierin misellivedet ovat oiva apu nopeassa meikkienpoistossa ja ihon normaalin ph-tasapainon palauttamisessa pesun jälkeen. Aamuisin taas turvaudun virkistävään, viileään veteen, jolloin ainoastaan huuhtelen kasvot - pyyhkien taas misellivedellä vesipesun jälkeen.
Aikaisemmin esittelemäni Dermosilin Skin Comfort -seerumi on ihana laittaa puhtaille kasvoille, kun kosteutus tuntuu samantien. Kasvot jäävät etenkin tän imeytyessä vauvan pepun tuntuiseksi! Taputtelen tän hellästi kasvoille aamuin illoin ja annan imeytyä ennen muita tuotteita.
Seerumin jälkeen tartun mun ihon uuteen pelastajaan: porkkanaöljyyn! Karpathoksella luonnonkosmetiikkaa myyvä kauppias sanoi, että kasvot hyötyvät paljon enemmän öljystä kuin normaalista rasvasta - öljy imeytyy paremmin ja estää bakteerien pääsyn iholle. Öljyn kanssa muita rasvoja ei tarvitakaan!    Tää on ollut mulle pieni elämän mullistus, nimittäin huomasin eron muutaman päivän päästä öljyn säännöllisen käytön aloittamisesta. Epäpuhtaudet on kadonneet miltei kokonaan, finnejä esiintyy harvoin ja etenkin nenän mustapäitä on paljon vähemmän. Luulin Nivean perusvoiteen olleen mun luottotuote, mutta oikeasti se taisi olla yksi huonoimmista tuotteista mulle...
Tämä kasvoöljy on nimenomaan se, jonka kosmetiikkamyyjältä ostin Karpathoksella. Tätä käytän porkkanaöljyn kaverina, koska tää on öljyksi kivan kevyttä (ja todellakin käytän tän loppuun!), ja tuntuu, että mun kulmakarvat ja ripset ovat hyötyneet näistä öljyistä myös. Oon jättänyt näiden kahden jälkeen normaalit kasvovoiteet ja -rasvat kokonaan pois ja öljyän mun kasvot aamuin illoin!
Uusin luottotuote löyty talvitakin taskusta, kun ne raivasin vaatekaapin perältä eteiseen roikkumaan. Vaniljantuoksuinen Labello on pelastanut mun ihottumasta kärsivät huulet ja yleensä levitänkin tän reilusti yli huulien - ilman meikkiä ollessani tietenkin. Sisällytin tän huulirasvan tähän, koska mun ihonhoitosessiot päättyy aina huulirasvaan, ilman sitä ei voi lähteä mihinkään. 
Öljyt ovat siis totaalisesti mullistaneet mun ihonhoidon, nyt voi hyvin heittää heipat kalliille rasvoille (iso porkkanaöljypurkki Dermosililla maksaa vaan kympin!?). Etenkin näin talven tullessa kiva nähdä, kärsiikö mun iho yhtä paljon pakkasesta kuin aikaisempina vuosina. Kiitos siis ihanalle kosmetiikkamyyjälle Karpathoksella  
Ketkä muut liputtaa kasvoöljyjen puolesta?
  • BEAUTY

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Paula,
Tosi ihanata kuvat! Kevällää tuli saatua muutama kasvoöljy näytekappale ja niihin kyllä tuli ihastuttua, kun iho näytti niiden käyttämisen jälkeen niin erilaiselta. Kukoistavalta.
www.blogger.com/profile/152175410293588943
Emma,
kiitos tosi paljon! Kokeilin vähän jotain uutta ja muokkasin nää kuvat kännykällä - harmi että laatu kärsii 😃 Ja niimpä, iho näyttää ja tuntuu niin paljon terveemmältä! Nyt vasta oon huomannut mitä glowing skin oikeasti tarkottaa ♥
www.blogger.com/profile/019225436961484072