THE CUTEST THRIFTED FIND

INTERIOR, SHOPPING

Tein muutama päivä sitten ihanan kirppislöydön Porttipuiston Kierrätyskeskuksesta - suloiset, beiget kupit ja niihin sopivat lautaset! Kävin ensimmäistä kertaa katsastamassa kyseisen kierrätyskeskuksen, joka ei edes kauaa ole kerennyt olemaan auki, mutta valikoimaa on mielinmäärin vaatteista astioihin, aina huonekaluihin ja kirjoihin. Sattumalta nämä kupit herättivät huomion, koska väri on mulle sopiva ja pienet kupit on täydellisiä, kun tulee vieraita. Eikä hintaa tainnut olla kuin 1€/kpl.

A few days ago I found the cutest little cups from a thrift store called Recycling Center of Porttipuisto. These cups and little plates are perfect for my kitchen and when I have visitors. I went to the thrift store for the very first time and actually got surprised how much there was to see: books, clothing, furniture, dishes and so much more.

Täytyy sanoa, että oon vasta hetki sitten innostunut sisustusesineiden ja astioiden kierrättämisestä, etenkin siitä suunnasta, että itse ostan jotain toisen vanhaa. Aloin muun muassa seuraamaan Franckly.comia instagramissa (@franckly_com), josta voi siis ostaa kierrätettyjä design esineitä. Myös kirppareilla huomio kiinnittyy vaatteiden ja asusteiden sijasta purkkeihin ja purnukoihin, jotka voisivat näyttää kivalta omassa kotona. Tajusimpa tässä kirjoittamisen lomassa, että myös kuvissa näkyvä tarjotin on kirpparilta bongattu ja kertaalleen valkoiseksi maalattu, koska pohjaa koristi sininen tähti - sehän ei missään nimessä sopinut mulle! Omaan kotiin muuttaminen ehdottomasti innosti mua sekä ostamaan minimalistisia, yksinkertaisia huonekaluja, mutta myös etsimään mitä persoonallisempia sisustusesineitä kotiin koristeeksi!

I must say that recycling decorations have become more interesting since I moved on my own. Buying decorations that have some kind of story behind them or have a character really inspires me to decorate my home more with my personality. I've no longer searching for clothes and accessories on thrift stores but my eyes keep looking for jars and cups, vases and plates that would go with my other decorations. I just realized that the tray underneath the cups is also thrifted and painted with white paint since it had a blue star on the bottom.

Ootteko te tehneet kotiin löytöjä kirppareilta?

Have you ever thrifted decorations for your home?

Tykkää-merkinnät