THE BEST KIND OF OUTFIT IN WINTER

OUTFITS

Taas yksi hyvin konkreettinen esimerkki, mitä päädyn laittamaan päälleni niinä päivinä, kun vaatehuoneen edessä seisominen alkaa turhauttaa. Mikään ei ole asussa tärkeämpää kuin hyvin istuvat ja mukavat housut - riippuen toki päivän aktiviteetista ja omasta fiiliksestä - ja huivilla pystyy pelastamaan niin paljon.

Harvoin kokoan asua yläosan ympärille, vaan mun asut saa aina alkunsa alaosista tai kengistä. Tähänkin on tosin syy; mun vaatehuoneen yläosista ainakin 80% on samanlaisia pitkä- ja lyhythihaisia vain eri väreissä.. :D Mä olen tosi arka myös ostamaan uusia ja erikoisia yläosia, koska tiedän jo sisimmässäni, kuinka sellaiset kappaleet jäävät vain kaappiin pölyttymään. Ehkä se onkin ihan hyvä puoli, ihan näin luonnon ja oman kukkaron kannalta!

Koska tässä on nyt pari päivää ollut pientä muutoksen savua ilmassa, niin miksei sitä lisäisi vielä pökköä pesään. Kuten tiedätte, rakastan kirjoittamista ja tiedän, että pystyn ilmaisemaan itseäni parhaiten suomeksi - pienillä englanninkielisillä lisäyksillä tietenkin. Mua on kuitenkin jo kauemmin kutitellut ajatus englanninkielen lisäämisestä blogiteksteihin. Ehkä hieman lyhyempänä näin aluksi, kunnes se alkaa luonnistumaan enemmän ja kun itse tottuu ajatukseen. Kirjoitan kuitenkin tosi paljon puhekielisiä sanoja, joita ulkomaiset lukijat eivät pysty kääntämään ensimerkiksi Googlen avulla - pystyisin siis loppujen lopuksi tavoittamaan enemmänkin ihmisiä.

There's been a lot of changes last couple of days so why not suggest one more thing. As some of you may know, I love writing but expressing myself in English hasn't been the easiest way for me - that's why I've always written the posts in Finnish. Anyway I've been thinking about writing in English too for my foreign readers and followers, even just short summaries of the text. In Finnish I usually write many slang words which are hard to translate by Google and I know that's very frustrating if someone wants to know what the hell I'm talking about :D Would you like the idea?

shirt Bershka⎪pants Stradivarius ⎪scarf from Spain⎪watch Daniel Wellington

Tykkää-merkinnät

Kommentit