TERASSI KESÄKUNTOON

INTERIOR

Decorating the balcony for spring

Nyt, kun aurinko on alkanut paistaa enemmän ja lämpöasteetkin saavuttavat jo siedettävät rajat (niin, että ulkona on kiva olla), oon alkanut suunnittelemaan ja haaveilemaan terassista, joka olisi samalla kotoisa lisähuone, hyvä auringonottopaikka ja oiva paikka sekä hengailulle että postauksienkin kirjoittelulle. Meillä on äidin kanssa todella samanlainen sisustusmaku, ja hänen kanssaan oonkin selaillut kauppojen nettisivuja ja kysynyt neuvoja muun muassa pihakasvien kasvatukseen.

Spring is obviously coming since sun is shining and it's starting to feel warm (I actually enjoy being outside). Anyway, it's also time to start decorating the balcony that has been completely unused since I moved in. I want it to become a cozy extra room where I can sunbath, hang out and write my blog - something that inspires me and makes me feel like home.

Tässä on nyt ensiaskeleet terassin sisustuksessa - hankin nätit ja mukavat korituolit oleskelua varten, ja näissä on jopa mukava vetää päikkärit, jos sellainen hetki osuu kohdalle. Tottakai aloitin myös ulkokasvien kokoelman narsisseilla, jotka ovat hyvin selvinneet pienet pakkasyöt - niiden innoittamana toin sekä sisälle että ulos keltaisen sävyjä sisustusjutuissa.

This is what I have now - I got these super comfortable chairs and a little table for hanging out, taking a nap and having a coffee with a friend. Of course I also bought daffodils and brought more yellow to decorate the balcony.

Tehtävää on vielä, mutta tavoitteena olisi saada kotoisa, lämmin ja jopa vähän boheemi ilme pienelle terassilleni. Vielä on mysteeri, kuinka paljon terassini edessä kasvavat puut peittävät auringonvalolta, koska lehdet eivät ole kasvaneet, mutta muuten mulle osuu iltapäivä-ilta-aurinko, jolloin on paras hetki istua tuolissa kahvia nauttien.

Muistilista terassille:

● Paljon kasveja ja kukkia

● Tunnelmavalaistus, joka näyttää kivalta myös ilta-auringossa

● Lämpöä matolla, huovilla ja tyynyillä. Kunnon pehmusteet tuoleihin vielä puuttuvat ja sateen kestävä matto on pakko hankkia.

● Kukkien lisäksi oma pieni yrttitarha olisi hauska. Esimerkiksi rucola tai persilja ja salaatti voisivat olla yksinkertaisia kasvatettavia.

There's so much to do but my goal is to have a balcony that's cozy, warm and a little bohemian. It's still a mystery how much sun I get since the trees in front of my balcony have not grown their leaves but the evening sun hits there right now. If that's not the best time to hang out outside drinking coffee or tea, I don't know what is.

A to do -list for the balcony:

● Buy more flowers and plants

● Think about the lighting; what looks good in the evening?

● Bring warmth with a mat, blankets and pillows. And don't forget the cushions for the chairs

● In addition to my little flower garden, I'd love to grow some herbs like parsley or arugula

Jos te olette oikeita viherpeukoloita, niin vinkkejä helppohoitoisista kasveista tai kukista saa laittaa alas! Kaikki apu on aina tarpeen, varsinkin näin alottelevana puutarhurina.

If you know a lot of plants and gardens, I'd love to get some tips about easy plants and flowers. Help is always needed, especially now that I'm still an amateur with gardening.

Tykkää-merkinnät

Kommentit