TEIDÄN VUORO

Vaikka mun arki onkin nyt täynnä koulua ja kirjoituksia, haluisin silti antaa teille nyt virallisen puheenvuoron (vaikka ideathan on aina tervetulleita). Oon kysynyt tätä aina silloin tällöin muiden postauksien yhteydessä, mutta nyt haluaisin vähän laajentaa feedbäkkiä ja ai että, arvostaisin älyttömän paljon, jos teiltä löytyisi sorminäppäryyttä pieneen palautteeseen ja ideoihin. Mistä tykkäätte mun blogissa? Missä voisin ehkä parantaa ja miksi? Ja se mulle tärkein, mitä haluaisitte nähdä mun blogissa (enemmän tai ihan uutena juttuna)? 
Haluan olla enemmän vuorovaikutuksessa teidän kanssa, koska mun Google Analytics näyttäisi täällä joidenkin käyvän - ja mua kiinnostaa älyttömästi, miksi ootte tänne klikkaillut :) Oon älyttömän kiitollinen jokaiselle kävijälle ja klikkaajalle, lukijalle ja kommentoijalle Vaikka teen tätä itseni vuoksi, niin teidän pienikin kiinnostus antaa ihan hurjasti motivaatiota tehdä enemmän!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Tykkään sun blogissa tosi paljon kuvista sekä tekstistä. Täällä tulee yleensä aina iloiselle ja inspiroituneelle tuulelle. Tällaisia postauksia ois kiva nähdä sulta: my day, juttua meikeistä ja muusta kosmetiikasta, 5 tapaa yhdistää *joku vaate*, kuinka onnistua asukuvissa, diy, tuotearvostelut.
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Anonyymi
,
Hyvä blogi sinulla on, tykkään myös teksteistäsi,vaikka olen vasta löytännyt tämä sinun blogisi.Reissu postaukset on ihania, itekkin saa niistä aina matkakuumeen
Mitä haluttaisiin nähdä sulta,ainakin My Day,epäonnistuneet asukuvaukset,harrastuksista joku juttu...

Emma,
mä rakastan, että voin ja saan inspiroida muita ♥ Ja kiitos hurjasti ideoista, kirjoitan noi ylös 😊 !!
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Emma,
Kiitos paljon!! ♥ ja noi epäonnistuneet asukuvat -postaus olisikin hauska, täytyypä käydä läpi asukuvien kansio 😊
www.blogger.com/profile/019225436961484072