TAVOITTEET #2017

LIFESTYLE, OUTFITS
En tehnyt tai suunnitellut tälle vuodelle minkäänlaisia lupauksia, mutta tavoitteita kylläkin. Nämä ovat ehkä enemmän sellaisia jokavuotisia, niin sanottuja elämänoppeja, joiden mukaan itse haluaisin elää. 
Lue (lisää) kirjoja! Teen tätä jo muutenkin, mutta mikään ei ole tarpeeksi. Kun yksi kirja alkaa lähenemään loppuaan, on mulla yleensä tapana jo valita seuraava. Ja vuosittain mulle tulee kausia, kun en lue yhtään - tänä vuonna ei tällaista. Yhdeksi kirjatavoitteeksi voisin mainita kyllä Sophie Kinsellan, niin pitkään oon halunnut lukea edes yhden hänen kirjoistaan, tänä vuonna aion tän myös toteuttaa. 
Heittäydy! Oon todella varauksellinen ihminen, ajattelen enemmän kuin teen ja monet mun suunnitelmat on jääneet ajatteluntasolle sen mitä jos -skenaarion myötä. Stop tykkänään, tänä vuonna voisin vihdoin harjoitella luopumista siitä turhasta murehtimisesta ja kokea näin enemmän. 
Järjestä vihdoin vaatehuone. Heitä ja anna pois, pidä vain sellaiset vaatekappaleet, joita oikeasti käytät. Löydä suunta omalle tyylille, väreille ja malleille, jotka sopivat. Oon aina halunnut garderobistani ilmavan, jossa jokainen vaate on sellainen luotto - ilman tylsistymisen vaaraa. Miten se onkaan niin vaikeaa? Onneksi äiti meni hankkimaan itselleen KonMari-kirjan, sitähän voisi vaikka kokeilla, haha.
Kokeile kaikkea uutta, kivaa ja terveellistä keittiön puolella. Nyt, kun maitotuotteet on vaihdettu laktoosittomiin, haluaisin kokeilla esimerkiksi leivonnassa gluteenittomia versioita. Uusia, eksoottisempia hedelmiä ja kasviksiakin olisi mielenkiintoista kokeilla. Löysin vähän aikaa sitten kesäkurpitsa-lasagnen, täytyy muistaa kokeilla!
Vietä ihan huikea vuosi! Tulossa on vaikka mitä mielenkiintoista ja jänskää, wanhojen tanssit ja risteily, ajokortin saaminen, 18-vuotissynttärit... Can't wait! ♥ Pidä hauskaa, nauti ja ota paljon kuvia - ikuista kaikki minkä voit. 
takki Vero Moda || neule Gina Tricot || huivi Espanja || laukku DKNY || tupsu Ted Baker 

Tykkää-merkinnät

Kommentit