SUMMER STAPLE PIECES

OUTFITS

Dresses

Kuten jo monta vuotta peräkkäin, myös tänä vuonna haluan pukeutua kirkkaisiin väreihin, jotka mahdollisesti jo loppukesästä korostaa kivasti ruskettunutta ihoa ja sopivat kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Keltainen ei itseasiassa ole mekko vaan shortsipuku, mutta menee juhlaan kuin arkeenkin niin kuin suurin osa mekoistakin. Vihreä on itseasiassa kirppislöytö viime vuodelta, ja tänä vuonna toivon tälle paljon enemmämn käyttökertoja!

This year (as many years before) I want to wear bright colors that will highlight my tanned skin and go for every summer parties I attend. The yellow one is not a dress actually but a romper but it's a dressy one that will go for fancier parties. The green one is second hand from last year and I hope I'm able to wear it more often this summer.

Tämä kukallinen kietaisumekko on uusin hankinta, ja tiedän jo nyt, että tuun käyttämään tätä kaikkialla - jopa ruokakaupassa, jos on sellainen fiilis. Mulla ei hirveästi ole kuviollisia mekkoja, jonka takia tähän varmaankin rakastuinkin. Löysin tän yhdestä pienestä järvenpääläisestä liikkeestä, joten ihan heti ei vastaan tule samanlaista.'

This flower wrap dress is the newest purchase and I already know I'll wear this for everything - even to the supermarket if I feel like it. I don't have that many patterned dresses and that might be the reason I fell for this dress. I found it from a local clothing store that's new and still small so maybe I won't find someone else wearing the same dress.

Shoes

Tän kesän it-kengät on ehdottomasti nämä loaferit. Näissä on just sellaista 90-luvun fiilistä, mutta silti ne istuu omaan tyyliin niin hyvin, että voisin käyttää niitä minkä asun kanssa tahansa. Loaferit ovat sopivat myös juhlallisuuksiin, kun taas korkeapohjaiset tennarit ovat täydelliset kesäpäivien pitkille kävelyreissuille - ja myös ne käyvät asun kuin asun kanssa.

This summer's it-shoes are definitely these loafers. These have that 90's feeling but they fit so well to my style that I'll wear them with anything. The loafers go for summer parties but the platform sneakers are perfect for long adventures that will surprise me this summer.

Stripes

Tämä on vähän kuin random kategoria, mutta joka kesä raidat (etenkin vaaleat) houkuttelevat vain entistä enemmän. Mikä vain raidallinen vaatekappale sopii kuumille kesäpäiville, oli se sitten t-paita, hame tai shortsit. Tuo vaaleansininen on itseasiassa kietaisuhame, jonka kanssa haluan ottaa asukuvia mahdollisimman pian!

This is a random category but every summer stripes make a huge comeback to my wardrobe (I'll wear them all year around but you know what I mean). Every striped piece looks fresh for hot summer days, no matter if it was a t-shirt, a skirt or shorts. The light blue one is actually a wrap skirt and I want to take outfit pictures of it as soon as possible!

Jackets

Mä toivon salaa, että tästä kesästä tulee niin kuuma, että takit joutuu jättää narikkaan, mutta jos sellaista tarvii, niin tässä mun lempparit: värikäs farkkutakki ja valkoinen vakosamettitakki. Vaikka sininen denim näyttää aina hyvältä, niin mun huomio kiinnittyy enemmän värikkäisiin farkkujuttuihin (vaaleanpunainen farkkutakki olisi i-h-a-n-a) ja siksi tämä Hilfigerin takki pääsee taas ahkeraan käyttöön. Vakosamettitakki on myös ihanan freesi ja sopii niin shortsien kuin mekkojenkin kanssa.

I kind of hope that the summer will be so hot that it's impossible to wear jackets. But if I do need one, these two are my favs: a light yellow denim jacket and a white corduroy jacket. Even though blue denim is classic and looks good in summer, I have started to like colorful pieces (sidenote: I need a pink denim jacket!!) and that's why this Hilfiger's jacket will be worn a lot in the future. The white jacket will go with everything, looks so fresh with shorts or even a dress.

A bag

Missäs mä sitten kanssan kaikki mun tavarat? No, vyölaukussa tietenkin! Ehkä ei käytännöllisin rajallisen tilansa puolesta, koska esimerkiksi kamerahan tonne ei mahdu. Onneksi tärkeimmät saa mukaan ja ylimääräiset tarvikkeet voi ottaa vaikka kangaskassiin mukaan (riippuen siis aivan aktiviteetista).

And where do I carry on everything I own? In a fanny pack of course! Maybe not the most practical because of the small space but at least I can take the most important things with me. I can take another bag for a camera etc. if really needed!

What are you going to wear this summer?

Tykkää-merkinnät

Kommentit