SUMMER MAKEUP ESSENTIALS

BEAUTY
Kesän tullessa ja paksujen vaatteiden vähetessä myös meikkikerros ohentuu. Huomasin sattumalta, että mun everyday-meikki on muuttunut sään lämmetessä radikaalistikin ja ihan huomaamatta turvaudun samoihin tuotteisiin päivästä toiseen. Esittelen yhdeksän kesälookin kulmakiveäni, joiden avulla saan kevyen, mutta kestävän meikin!
Saatuani Dermosilin tilauksen pari kuukautta takaperin, aloin samantien käyttää tätä Dermosilin E-vitamiinia sisältävää kasvovoidetta. Tämä kosteuttaa ja E-vitamiinin ansiosta suojaa ihoa muun muassa paahtavalta auringolta. Meikillä tai meikittä, tää on mun suosikki kosteututtava tuote. 
Kesäinen kuulaus on tärkeää vuoden ympäri (etenkin talvisin kuivan ihon kanssa tapellessa) ja kesäisin on sallittua kiiltää hyvän maun rajoissa. Vaikka oma aineenvaihdunta ja ruumiinlämpö hoitaa hikikiillon, niin haluan korostaa poskipäitä vielä tällä Lumenen Nordic Nude Glow Enchancer -korostuspuikolla. Joskus innostun sipaisemaan tätä niin kulmaluulle, kulmakarvan yläpuolelle, nenän päähän ja amorinkaarelle extrahehkua tuomaan!    Toinen kuulaan lopputuloksen takaava tuote on Dermosilin oma makeup spray, jota käytän niin setting sprayna kuin päivän mittaankin hehkua ja freesausta tuomaan.
Lumenen tuotteen on vuodesta ja vuodenajasta toiseen mun suurimpia lemppareita (voin allekirjoittaa omistavani tosiaankin pohjoismaisen ihotyypin...). Meikki- sekä cc-voide vaihtui yllättäen Lumenen Beauty Serum -tippoihin, joiden kaveriksi käytän Watercolor Bronzer -tippoja lämpöä tuomaan. Näiden peittävyys on varmaankin light, mutta mun mielestä imperfections (sekä mun säälittävien pisamien!!) voi näkyä näin kesäisin, oli kyseessä sitten juhlat tai työpäivä.    Lumenen Valo-sarjan Glow Boost Essence -seerumi on ollut jo kauemmin mulle hyvä match eikä asia muutu näin kesälläkään. Tätä käytän joka aamu Dermosilin kasvovoiteen kanssa oli suunnitelmissa sitten meikitön päivä tai monta tuntia pakkelia naamalla. 
Viime kesänä muistan suosineeni luonnollisia kulmakarvojani, mutta jotenkin tänä vuonna oon tykännyt luonnollisesta ihosta, mutta kevyellä kädellä huolitelluista kulmista. Palasin jokin aika sitten takain Essencen eyebrow gel -kulmaväriin ja sen kaverina on ollut ahkerassa käytössä Dermosilin kulmakynä - kiireessä jälkimmäiseen onkin hyvä turvautua. 
Viimeisin ehdoton lemppari on Välimereltä tuliaiseksi tullut Dr. Lippin huulivoide, joka sopii myös kuivien ihoalueiden hoitoon, kulmageeliksi, korostustuotteeksi iholla sekä on ehdottomasti paras ja kosteuttavin huulivoide i-k-i-n-ä! Esimerkiksi eilen laitoin tätä ennen töihin lähtöä, ja vaikka kahvia sekä vettä tuli juotua päivän mittaan, piti mun kaivaa huulirasva laukusta vasta noin kuuden tunnin jälkeen!
+ Meikin viimeistelee ripsari, joka vaihtuu melkein joka kerta ja sekaihon takia myös baking-metodi silmänalusissa ja muissa tosi rasvoittuvissa kohdissa on must.
  • BEAUTY

Tykkää-merkinnät

Kommentit