STYLING THE FANNY PACK

OUTFITS

Tässä postauksessa on kaksi asiaa, joista oon todella fiiliksissä: uusi vyölaukku ja kivannäköinen tausta - miten en ole ennen tajunnut ottaa juuri tässä kohdassa kuvia? Niin monta hyvää asua mennyt hukkaan, kun en ole saanut kuvaajaa eikä itselaukaisimella ja kamerajalustalla aina onnistu, mutta nyt tiedän, miten toimia. Talven asukiintiö jäi niin tyhjäksi, että lupaan korvata sen tänä keväänä!

This post includes two things that I'm excited about: the new fanny pack and a great spot to take outfit photos - how haven't I noticed this point earlier? So many good outfits have gone without shooting them because I've been without a photographer or I haven't been able to take nice pictures with my self-timer. The winter went by with only a few outfit posts but I promise to make it up for you guys this spring!

Ihkaensimmäinen asuidea oli ehdottomasti villakangastakki/trenssi + vyölaukku sen ympärille - ikään kuin vyöksi. Mulla on melkeimpä aina takki auki, mutta tää on oiva ratkaisu, jos esimerkiksi tuulee niin kovaa, että takki lähtee lepattamaan Batmanin viitan tavoin. Lisäksi oversized-takista (kuten tästä ruskeasta) saa slimmimmän vyölaukun kanssa - tosin rakastan myös laatikkomaisia takkeja!

The very first outfit idea was definitely a trench coat + the fanny pack. This is perfect combination for a windy day if you don't want your coat to fly like Batman's cape (especially if your like me and always wear your coats open). The boxy shaped coat becomes much slimmer with a fanny pack so I think this outfit was a huge success!

Mulla kävi myös mielessä eräs juttu liittyen asupostauksiin. Olen aina inhonnut vaatteiden ostopaikkojen ilmoittamista, sillä se on erittäin työlästä ja toisaalta oon huomannut sen turhuuden - en itsekään kiinnitä huomioita muiden bloggaajien asujen merkkeihin ja ostopaikkoihin. Aikoinaan jätin esimerkiksi ostospostauksista hinnat pois, mutta ajattelin nyt jättää myös asupostauksista sen pienen rivin kirjoittamatta. Instagramissa tuun varmasti vielä merkkailemaan merkit asukuviin, koska se on niin älyttömän nopeaa ja helppoa, mutta olkoon blogi paikka, jossa asupostaukset on omistettu täysin asulle, ei merkeille.

I came up with another idea relating to outfit posts. I've always hated the part of these post when I have to write down the place where I've bought every item. It's really slow (especially if there are many outfits) and arduous and I've noticed it's also kind of unnecessary. I never pay attention to other bloggers' labels or stores where they've found their clothes. Many years ago I left out the prices of what I had bought and now I feel like I want to make my outfit posts only for the outfit, not for the labels - you know what I mean? I'll continue tagging the labels on Instagram though because it's faster and then I won't get any questions about the clothes.

What do you think of the outfit and especially the fanny pack? Hot or not?

Tykkää-merkinnät