STUCK

LIFESTYLE

Ihanaa maanantaita, tyypit! ♥︎

Mulla on pitkästä aikaa kunnon vapaata ja nolla kertaa suunnitelmia, mikä tarkoittaa, että oon tehnyt mitä mieli tekee silloin kuin huvittaa. Sain eilen imuroitua puolet mun huoneesta (Dysonista loppui akku...) ja mun piti jatkaa tänään, mutta päätinkin siivota lipaston laatikot ja järjestää tavarat uuteen järjestykseen - krääsättömät laatikot saavat aikaan niin freshin tunteen, vaikkei niitä nääkään. Mutta se tunne, kun tiedät, ettei laatikot piilota sisälleen hurjaa kaaosta.

Pikkuhemmottelu hetket on mun elämän suola; kuppi kahvia ja hyvä sarja tai suklaata ja lemppari aikakauslehti niin avot ♥︎ Oon luonteeltani niin rauhallinen ja vakaa, että en vaadi elämältä ihan hirveän paljon ollakseni tyytyväinen (samaan aikaan unelmoin toki Euroopan ympärysmatkasta, vierailusta toisen maailman sodan keskitysleireihin ja extempore reissuja Suomen sisällä :D). Ristiriitaista... || Kuten jo mainitsinkin, siivosin lipastoja tänään aamulla, kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Kun päätin vetää bikinit päälle, niin taivas täyttyi tummista pilvistä - juurikin mun tuuria. Kun taivas hieman aukeni, päätin ottaa Zeron ja hilpaista pienelle lenkille, mutta uudet pilvet yllättikin meidät, mutta onneksi kerkesimme just kotiin ennen RAEKUUROA! Keskellä kesää... Rankkasade merkitsi myös sitä, että pistin pari kosmetiikkapakettia tulemaan, koska en keksinyt muutakaan tekemistä (ja multa oikeasti loppuu parit luottotuotteet).

Tää kuvaa mua ja mun "kokeilen tänä vuonna jotain uutta" -lupausta; kokeilen uutta jätskimakua samalla kun aloitan uuden sarjan (Netflixin What if) :D Sarja on ihan hyvä, hieman liian outo mun makuuni, mutta en voi jättää kesken. Jäätelö taas jää jätskihyllylle tästä lähtien, ei ollut niin hyvä kuin ajattelin. 2/5, syön mun dominot ihan kekseinä.

Koska kesä on melkein kuin erillinen ajanjakso jokaisena vuonna, täytyi siihen astua uudella tukalla. Kävin jälleen laittamassa hieman raitoja, jotta pitkä, tumma tyvi saataisiin hieman peitettyä. Kuten saatatte huomata, niin tyvi on edelleen muuta tukkaa tummempi, mutta tämä takaa sen, ettei värjäyksen raja näy hiusten kasvaessa. Mulle tehdään nykyään raidat aina sellaisella kumikypärällä, koska sillä saa luonnollisemman lopputuloksen kuin tavallisia liuskoja käytettäessä.

Osa teistä on varmasti huomannut, että oon jo pidemmän aikaa junnannut blogin kanssa. Vaikka mulla olisi ideoita, en vaan saa niitä toteutettua. Toisaalta tarvitsisin teiltä ideoita ja ehdotuksia; mitä te tykkäätte lukea? Onko teillä joitakin lemppareita, joita haluaisitte nähdä enemmän tai jotain ihan uusia ideoita, joita voisin kokeilla toteuttaa? Kaikki ideat auttaa pääsemään eteenpäin ♥︎

As some of you may have noticed, I haven't posted a lot on my blog lately and to be honest I don't know why. I have some ideas for posts but it feels difficult to finish them. I would definitely appreciate if you could give me ideas or suggestions what you would like to see. Maybe you already like something that you want to see more or maybe you have a whole new idea that I could try out? Every single idea helps me so please, let me know your thoughts. ♥︎

Tykkää-merkinnät