STOCKHOLM HAUL

SHOPPING, TRAVELLING
Mun niin piti saada tää postaus valmiiksi viikon aikana, mutta hei parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Kyseessä siis toivottu ostospostaus Tukholman puolelta tuoduista jutuista - en voisi olla tyytyväisempi tähän saaliiseen ♥ 
Pitihän sitä piipahtaa Tukholman Zaraan käymään, ja onneksi niin tehtiinkin! Olin jo aikaisemmin ihastunut River Islandilla yhtiin vaaleanpunaisiin housuihin, mutta kovan hinnan vuoksi jätin kauppaan - Zarasta löysin puolet halvemmalla melkein samanlaiset, joten tottakai nappasin ne mukaan Niin ihanan keväiset ja materiaali on niin ohutta, että sopii varmaan kesän kuumillekin päiville. 
Kehuttu Benefitin The Porefessional, ihohuokosia pienentävä primer oli pakko napata Sephorasta mukaan, kun sen vihdoin löysi. Tykkään todella paljon tosta koostumuksesta ja se blendaantuu iholle todella hyvin - iho tuntuu ja näyttää välittömästi sileämmältä! 
Käyn Monkissa todella harvoin täällä Suomen puolella, koska oon koennut etten ikinä löydä sieltä mitään. Nyt käytiin kuitenkin kurkkaamassa Ruotsin valikoima (vaikkei se varmaan eroakaan Suomen tuotteista), joka yllätti mut ihan henkilökohtaisesti. Löysin vaikka ja mitä, mutta lopulta mukaan lähti nää pyöreät aurinkolasit (vähän samanlaiset kuin ne jotka heitin viime kesänä pois, sen takia rakastuinkin!!) ja vaaleanpuuterinpinkki huppari, joka on tälläkin hetkellä päällä - niin mukava ja vähän oversized
Löydettiin me myös Brandy Melville, jonne oon aina halunnut! Tosin one size -vaatteet tulivat vähän yllätyksenä, ja jouduinkin jättämään monta kivaa vaatetta kauppaan, kun ne ei vaan mennyt päälle :D Mukaan lähti kuitenkin tää raidallinen t-paita ja ylemmissä kuvissa vilahtava harmaa svetari, joka on maailman pehmein paita ikinä!! Rakastuin molempiin samantien kuin sain ne päälle, vaikka toi raitapaitakin on niin basic. 
Hehkutetut EOS -huulirasvat olivat halvempia lätäkön tuolla puolen, joten päätin sijoittaa nyt yhteen ja katsoa, mitä tuun tykkäämään. Tässä kohtaa voisi sanoa, että fail! Näähän maksaa meillä about 10€ ja omasta mielestäni se on aivan liian kova hinta, kun ottaa huomioon, ettei toi todellakaan ole yhtä hyvä kuin mun muut, halvemmat huulirasvat. Niin ja coconut milk ei sitten millään tuoksu kookokselle - petyin aika pahasti.   Sain myös mukaan tollasen Sephoran oman kuorintavoiteen, joka sisältää hiiltä - vielä en ole päässyt kokeilemaan, mutta uskon, että tuun tykkäämään!
Ihan lemppariostos: Sleekin cream contour palette Oon jo pitkään halunnut kokeilla voidemaista palettia, josta riittäisi tuotetta pitkään ja se olisi lisäksi monikäyttöinen. Otin tän vähän testimielessä mukaan, hinta oli kuitenkin reilusti halvempi kuin Anastasian vastaavat - tykkään! 
Sellaisia juttuja, munlaisia värejä ja malleja, basic -vaatteita, jotka sopii kaikkeen. Osa oli ollut ostoslistallakin, osa taas lähti mukaan kokeilunhalussa - en kuitenkaan voisi olla tyytyväisempi

Tykkää-merkinnät