SPRING X 10

LIFESTYLE

Koulu on lopuillaan, joten viimeisiä viedään! Päästiin viime kerralla Ilmari Olkinuoran Kauppahuone Agency -showroomille, jossa brändeinä oli muun muassa Samsoe&Samsoe, Makia ja Superga. Haluaisin kirjoittaa kokemuksia tosta koulusta ja mun niin sanotusta välivuodesta ylipäätään, kiinnostaisiko teitä?

Mulla on ihan kamala tarve uudistaa vaatekaapin sisältöäni. Tällä hetkellä mulla on muutamissa eri nettikaupoissa monen kymmenen euron ostoskoreja, jotka vaan odottavat klikkaamista kotiin. Mutta tarvitsenko oikeasti mitään? No, en...

Tämä kevät on ollut käänteentekevä siinä mielessä, että oon alkanut rakastamaan sushia. Vielä vuosi sitten inhosin sitä, mutta nyt voisin viettää lounaita vaan erilaisia sushilautasia kokeillen. Vielä, kun oppisi handlaamaan tikuilla syönnin.

Uusi lemppari Jungle Juice Barissa: Coco Nuts ♥︎ Killer Bee on loistava kesäpäivän kaveri, mutta kovempaan nälkään tää protskusmoothie on ihan paras! Täytyy uskaltautua kokeilemaan kyllä listan jokaista juotavaa.

Tällä samaisella Jungle Juice Bar -reissulla tein myös yhden päätöksen, joka tulee olemaan mun matkassa koko mun loppuelämän - siitä lisää elokuussa!

En muista, milloin viimeksi olisin nähnyt auringonnousun. Rakastan hyviä unia liikaa, että valvoisin öitä aurinkoa odottaen, mutta kello oli 03:51 ja mä olin kävelemässä kotiin synttärijuhlinnoiltani. Ei niin ruma shame of walk kuin mitä leffoissa näytetään.

Mun uudet kännykän kuoret Inkitcaselta! Kesää varten halusin ehdottomasti jotain raikasta, joten mikä olisikaan parempi valinta kuin sitruunat ♥︎ Inkitcasen kuoria pystyy tilaamaan Mobiilitukusta, joka on suomalainen kännykkätarvikkeiden verkkokauppa. Kannattaa tsekata niiden instagram, ihania kuoria löytyy miltei loputtomiin!

Meillä alkoi pari viikkoa sitten kylppäriremppa, jonka vuoksi sekä hemmotteluhetket suihkussa ja myöhäiset aamut kärsii. Ensinnäkin, mun vanhemmat pystytti diy-suihkuhässäkän meidän kodinhoitohuoneeseen (inhoon sitä!) ja toiseksi remppamiehet aloittavat jo aikaisin aamusta, joten se niistä pitkistä yöunista. Loppuispa tämä jo...

Vietin pitkästä aikaa kokonaan vapaan viikonlopun, mutta valitettavasti (tottakai) tulin kipeäksi. Olkoot allergiaa tai remonttipölyä, mutta mun kurkku on kuivempi kuin Sahara ja nenä on vuoroin tukossa ja vuoroin vuotaa kuin Niagara. Suorastaan ihanaa!

Vaikka en pidäkään liian lämpimästä ilmasta, koska Zeron kanssa ei pääse kunnon lenkeille, niin ei tämä pilvinen ja sateinenkaan sää ole yhtään sen parempi. Missä kesä?!

Toukokuu oli poikkeuksellinen siinä mielessä, että sain ensimmäistä kertaa kaupallisen yhteistyön blogini kautta. Tätä en ikinä unohda!

Ehkä mun kurkkukipu on johtunut myös siitä, että ollaan kotona huudettu ja kannustettu Suomi maailmanmestariksi ♥︎ Ihan mahtavaa! Harmi, että multa jäi torijuhlinnat ja voittojuhlat väliin töiden takia, mutta ehkä ensi vuonna uusiksi, vai mitä? Ihanaa Leijonat!

Vietetiin mun syntymäpäiviä reilu viikko sitten - kiitos vielä kaikille, jotka pääsivät mukaan ♥︎ Aloitettiin Amarillosta, josta matka jatkui baariin tanssimaan. Ilta oli ihana ja tuntui jatkuvan ikuisuuden, mutta seuraavan päivän työpäivä ei ihan yhtä hehkeä ollutkaan :D Hups...

Viime viikonloppuna oli myös mun yhden kaverin kakskymppiset, eikä synttärit lopu vielä tähän - juhlinnan täyteinen kesä siis tulossa! Siitähän ne muistot syntyvät, eikö vain?

Saatiin yksi viikonloppu mun veljentyttökin meille ensimmäistä kertaa yöksi ♥︎ Zero jos kuka oli ihmeissään, miksi alle kaksivuotias taapero jää meille yöksi, ja varmaan kateudesta se hyppäsi mun sänkyyn seuraavana aamuna. Yleensä, kun tämä karvaherra haluaa ehdottomasti nukkua rauhassa omassa pedissään.

Sorry, no English this time - gotta get to work before I'm late!

Tykkää-merkinnät

Kommentit